Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Még sok a tapasztalatlanságból fakadó hiányosság

Gergely Imre 2022. november 13., 19:40 utolsó módosítás: 2022. november 13., 19:43

A Kolozsvári U csapatát fogadta vasárnap a Gyergyószentmiklósi ISK-VSK a férfi kosárlabda 1. Ligában, ahol az újonc gyergyóiak 31 ponttal maradtak alul. Az edző úgy látja, meccsről meccsre fejlődnek, de még sok a tapasztalatlanságból fakadó hiányosság.

Még sok a tapasztalatlanságból fakadó hiányosság
Ahogy nő a meccsek száma, gyarapodik majd a fehér mezes gyergyói játékosok rutinja Fotó: Zsigmond István

A négyből három játékrész szoros volt, az elején felváltva vezettek a csapatok, de jött a második negyedben egy rosszabb periódus, ami alatt nagy előnyt hoztak össze az esélyesebb kolozsváriak, és ez végül megpecsételte a mérkőzés sorsát. 

Kercsó Zoltán edző ennek ellenére összességében elégedett a látottakkal. Amint elmondta, a tapasztalatbeli különbség döntött a két csapat között, tanítványai több alkalommal hoztak emiatt rossz döntéseket, de ahogy nő a meccsek száma, gyarapodik majd a rutinjuk és ebben is látható lesz az előrelépés.

Fotó: Zsigmond István

A Gyergyószentmiklósi ISK-VSK a következő hétvégén is hazai pályán szerepel, szombaton egy korábbról elhalasztott mérkőzésen a Brassói Corona lesz az ellenfél.

Férfi kosárlabda 1. Liga, alapszakasz, 5. forduló:
Gyergyószentmiklósi ISK-VSK–Kolozsvári U 62–93 (18–21, 12–33, 16–22, 16–17).
A gyergyói pontszerzők: Bodó Tamás 28, Csillag Előd 11, Kolozsi Előd és László Tamás 8-8, Vetési Antal János 4, Szőcs Hunor 2, Barabás Gergő 1.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.