Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jó kezdés után sima vereséget szenvedtek a gyergyói kosarasok

Gergely Imre 2024. február 25., 19:26

Tíz percig volt egyenlő ellenfele a Gyergyói ISK-VSK a Jászvásári Poli együttesének, a második negyed kezdetétől a moldvaiak akarata érvényesült. Ez 20 pontos gyergyói vereséghez vezetett.

Jó kezdés után sima vereséget szenvedtek a gyergyói kosarasok
Hiába a jó kezdés, vereséget szenvedett a gyergyói csapat Fotó: Leopold Tamás

Jól indult a meccs gyergyói szempontból a gyergyószárhegyi csarnokot szinte teljesen megtöltő nézők örömére. Egymás után három hárompontost szórtak a Jászvásár kosarába. Azután azonban összeállt a vendégek védekezése, és támadásban sokat hibáztak is a gyergyóiak, nem sikerült tovább növelni a különbséget. A moldvaiak kezdtek felzárkózni. 10 perc után 13–13 volt az állás.

Fotó: Leopold Tamás

A második negyed pedig tragikus volt az ISK-VSK számára: rengeteg technikai hibát vétettek, nem találtak rést az ellenfél védelmén és mindössze 3 pontot tudtak dobni. Ezt nyilván kihasználta a Poli, és a félidőben 16–29-t mutatott a szárhegyi csarnok eredményjelzője. A szünet után sem javult a helyzet, a távolság csak nőtt a két fél között.

Fotó: Leopold Tamás

Csillag Előd beállása ugyan felélénkítette Kercsó Zoltán csapata játékát, de a szokásos húzó emberek magukhoz képest halványabb teljesítményt mutattak. A záró játékrészben már csoda kellett volna a gyergyói sikerhez, de csak egy jobb negyedre tellett az erejükből. A Jászvásár megérdemelten vitte el a pontokat.

Férfi kosárlabda Liga I:
Gyergyószentmiklósi ISK-VSK–Jászvásári Politechnica 49–69 (13–13, 3–16, 12–20, 21–20).
A gyergyói pontszerzők: Bodó Tamás 16, Zerkula Zoltán 8, Csillag Előd 7, Lokodi Mátyás 7, Matevz Magusar 6, Ráduly Sándor 3, Barabás Gergő 2.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.