Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Döntőben érdekeltek a székely kosárlabdázó lányok

Csulak Noémi 2022. május 11., 14:40 utolsó módosítás: 2022. május 11., 14:42

A Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub és a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes U18-as korosztályos kosárlabdázói május 11. és 15. között részt vesznek Bukarestben az országos döntő tornán.

Döntőben érdekeltek a székely kosárlabdázó lányok
A Sepsi ISK csapatánál igyekeznek minden mérkőzésből a legtöbbet kihozni Fotó: Facebook/Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub

A két háromszéki együttes az A csoportban kezdi meg a csoportmérkőzéseket, ahol a két fővárosi csapat a Bukaresti Olimpia és Champions ellen harcolnak a legjobb négybe jutásért.

„Egy nehéz szezont tudhatunk magunk mögött, hiszen idén nem volt a csapatunk tagja Nemes Gréta és Botos Petra, akik a Sepsi-SIC élvonalbeli együttesében is játszanak. Úgy vélem, hogy kis szerencse is közrejátszott, hogy a döntőig eljuthattunk, mivel az előselejtezőkön viszonylag könnyű ellenfeleink voltak. A csapattal igyekszünk mérkőzésről-mérkőzésre a legtöbbet kihozni és az itt szerzett tapasztalatokat a közeljövőben hasznosítani” – nyilatkozta Nemes Áron, a Sepsiszentgyörgyi ISK U18-as korosztályú csapatának edzője.

A Sepsi ISK csapata szerdán 18 órától játssza első mérkőzését, amikor a Bukaresti Olimpia lesz az ellenfele. A kézdivásárhelyi lányok az első meccsüket már szerdán délben lejátszották a Bukaresti Champions ellen, amelytől 68:38 arányban szenvedtek vereséget. 

A B csoportban a Nagyváradi Crișul, a CSM Târgoviște és két hazai csapat, a Sportul Studențesc és a Dan Dacian méri össze erejét.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.