Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Búcsúzik a Sepsi-SIC csapatkapitánya

Csulak Noémi 2022. június 15., 22:13

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC megerősítette, hogy Jovana Pašić, a zöld-fehérek csapatkapitánya már nem a háromszéki együttes színeiben kezdi meg az új idényt, távozik a kosárlabda-együttestől.

Búcsúzik a Sepsi-SIC csapatkapitánya
Jovana Pašić 2018-ban érkezett az együtteshez, a következő idényben már nem a zöld-fehéreket fogja erősíteni Fotó: Miska Brigitta/Sepsi-SIC

A rutinos montenegrói játékos 2018-ban igazolt a Sepsi-SIC csapatához, összességében 135 alkalommal húzta magára a csapat mezét. Mindent egybevetve három bajnokságot és négy kupát nyert a zöld-fehérekkel, illetve az európai kupasorozatokban is kiváló teljesítmény nyújtott.

„Igazi vezére volt csapatunknak a pályán és azon kívül is, kedvessége és kitartása nem ismer határokat, minden körülmények között sportszerű, alázatos és szerény. A fiatalok számára követendő példakép, mivel soha nem adja fel. Köszönjük mindazt, amit az évek során a klubért tettél. Sok sikert kívánunk a folytatásban” – áll a klub közleményében.

Nemrégiben az is hivatalossá vált, hogy nem a csapatkapitány az egyetlen távozó, ugyanis Alina Podar is máshol folytatja pályafutását, ő egy idényt töltött a háromszéki csapatnál.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.