Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bronzéremmel zárta a szezont a Sepsi-SIC korosztályos kosárcsapata

Sebestyén Ervin 2024. május 27., 16:31

Véget ért az U18-as női kosárlabda-bajnokság 2023–2024-es kiírása, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC ugyan nem jutott be a fináléba, de a kisdöntőt megnyerte és bronzéremmel fejezte be a szezont.

Bronzéremmel zárta a szezont a Sepsi-SIC korosztályos kosárcsapata
Kiválóan szerepelt a Sepsi-SIC korosztályos csapata, éremmel zárta a szezont Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

A háromszéki gárda kiválóan menetelt az egész idényben, a fináléba jutásért a Bukaresti Dan Dacian ellen lépett pályára, viszont a fővárosiak 74–57-re győzni tudtak, így a zöld-fehérek már csak a bronzért maradtak harcban.

A Dragoslava Mikes által irányított együttes a Bukaresti Olimpia ellen zárta a szezont, az éremért folytatott csatában pedig nagyon jól játszott. Sokáig volt szoros az állás, azonban az utolsó negyedben jobban hajrázott a háromszéki klub és 76–56-ra megnyerte az összecsapást.

Egyéni díjban részesült György Boglárka, aki kiválóan szerepelt az egész döntő tornán, ő lett az esemény legjobb leppattanózója (44-ig jutott három mérkőzésen), emellett őt választották a legígéretesebb sportolónak is. Szenzációsan játszott Ilinca Belegante is, akit beválasztottak a torna öt legjobbja közé, a zöld-fehérek fiatal tehetsége szerezte a sepsiszentgyörgyiek legtöbb pontját (72).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.