Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Minden tesztmeccset megnyert a VSK Székelyudvarhely

Józsa Csongor 2023. szeptember 08., 20:35

Egy héttel a férfi kézilabda A osztály rajtja előtt sima diadalt aratott hazai környezetben a székelyföldi gárda. Bérlet váltható a bajnoki találkozókra.

Minden tesztmeccset megnyert a VSK Székelyudvarhely
Csak az elején volt szoros, végül sima diadalt aratott a házigazda VSK Fotó: Facebook/VSKUdvarhely

Pénteken délután hazai környezetben, a városi sportcsarnokban játszotta utolsó barátságos jellegű találkozóját a VSK Székelyudvarhely. Az ellenfél a szintén a férfi kézilabda másodosztályban szereplő Vidombáki Sporting volt.

Csak az elején volt szoros a mérkőzés, a házigazdák tíz perc után átvették a kezdeményezést, fokozatosan elléptek az eredményjelzőn, a pihenőkor már héttel vezettek.

A második felvonásban sem változott a játék képe, minden benevezett kézilabdázónak megadta a játéklehetőséget az edző, Sipos Lóránt.

Könnyedén nyerte meg az utolsó felkészülési mérkőzését a VSK Székelyudvarhely, nagy önbizalommal vág neki az egy hét múlva kezdődő bajnokságnak, hiszen az összes ilyen jellegű találkozóján diadalmaskodott.

Férfi kézlabda felkészülési mérkőzés:
VSK Székelyudvarhely–Vidombáki Sporting 42–33 (23–16).
A hazaiak gólszerzői: Putnoky Szabolcs 11, Paul Oargă 8, Feliciano Couveiro 5, Katona Tamás és Menyhárt Barna 4-4, Mohamed Fedila 3, Csibi Hunor és Szász Előd 2-2, Szabó Lóránt és Komporály Attila 1-1.
Bérlet váltható

A VSK Székelyudvarhely elkezdte a bérletek árusítását a soron következő, 2023–2024-es férfi kézilabda A osztályának idényére. A szurkolóink két kategóriájút vásárolhatnak: Szurkolói (felnőttek számára) 100 lej, illetve Diák vagy nyugdíjas 50 lej.

A belépőket munkanapokon (hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 9–14 óra között) a klub székhelyén (Vásártér 12 szám, a Junior épület emeletén) lehet beszerezni.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.