Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem kezdte fényesen a negyeddöntőt a Győri ETO és a Bukaresti CSM

Székely Sport 2022. május 01., 19:11

Elkezdődtek a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntői, a Győri Audi ETO KC szombaton döntetlent játszott, míg a Bukaresti CSM vasárnap hazai pályán kapott ki.

Nem kezdte fényesen a negyeddöntőt a Győri ETO és a Bukaresti CSM
Izgalmas visszavágóra számíthatnak a győri lányok Fotó: Facebook/Győri Audi ETO KC

A győri lányok a francia Brest Bretagne otthonában léptek pályára és az első félidőben végig az eredmény után futottak, voltak ötgólos hátrányban is, végül 11–8-as állásnál vonultak az öltözőkbe. A második félidőben is főleg a franciák diktálták az iramot, de az ötszörös BL-győztes kapaszkodott. A hajrában egy pillanatra átvette a vezetést az ETO KC, ám a Brest ismét fordított, a vendégektől Estelle Nze Minko egyenlített, 21–21 lett a végeredmény.

A Bukaresti CSM vasárnap a dán Esbjerg együttesét fogadta, a többek között Amorimmal, Neaguval, Brochhal és Martinnal felálló hazaiak gyengén játszottak, a vendégek akarata érvényesült a pályán, a szünetben három góllal vezettek. Térfélcserét követően sem tudott egynél közelebb férkőzni a CSM, a vendégek aztán elléptek 24–20-ra. Innen zsinórban öt gólt szerezve átvette a vezetést a bukaresti csapat, ám nem tudta megállítani a dán gárdát, amely az utolsó másodpercben emberhátrányból lőtt góllal megnyerte a mérkőzést.

Női kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés:

Brest Bretagne (francia)–Győri Audi ETO KC 21–21 (11–8),


Bukaresti CSM–Esbjerg (dán) 25–26 (9–12),


Krim Ljubljana (szlovén)–Kristiansand (norvég) 25–32 (10–14).


A Metz a négyes döntő tagja, mivel orosz ellenfelét, a Rosztovot kizárták. A visszavágókat egy hét múlva játsszák, a négyes döntőt pedig június 4–5-én rendezik a budapesti MVM Dome-ban.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.