Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kiesett a kupából a Sepsi-SIC, csak a bajnokságra fókuszálnak

Sebestyén Ervin 2023. december 28., 15:59

Egy héttel ezelőtt vereséget szenvedett a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC az Unirea Slobozia otthonában a kézilabda Román Kupában, így a háromszéki együttes búcsúzik a sorozattól és minden erejét arra összpontosíthatja, hogy feljusson az élvonalba.

Kiesett a kupából a Sepsi-SIC, csak a bajnokságra fókuszálnak
Nem sikerült a bravúr, kiesett a Sepsi-SIC a kupából Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

Már előre sejteni lehetett, hogy nem lesz egyszerű dolga a zöld-fehéreknek, ugyanis októberben egyszer már játszottak egymással egy bajnokit, akkor a Sepsi-SIC 23–21-es vereséget szenvedett el. A találkozót ezúttal is az Unirea Slobozia otthonában rendezték, és

habár félidőben még vezettek a sepsiszentgyörgyiek (10–12), végül kikaptak (26–19) és kiestek a Román Kupából.

A román másodosztályban nem teljesítenek rosszul, az őszi szezont a harmadik helyen sikerült zárniuk, miután öt megmérettetésükből hármat megnyertek és kettőt elbuktak. A két éllovas gárda 15-15 egységet gyűjtött eddig, habár a Ploiești Prahova eggyel több meccset játszott.

A Sepsi-SIC számára január 21-én folytatódik a bajnokság, hazai pályán bizonyíthatnak a CSM Slatina ellen. Megvan az esélyük arra, hogy a végén az élvonalba feljutássanak, ugyanis három csoport van az alapszakaszban, az oda-visszavágók után az első két helyezett és a két legjobb harmadik továbbjut a döntő tornára, ahol az első kettő feljut a Virágok Ligájába, a harmadik és a negyedik osztályozót játszik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.