Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jól rajtolt a VSK Udvarhely, elhozta a pontokat Medgidiáról

Zátyi Tibor 2024. május 11., 18:42

A férfi kézilabda A osztály rájátszásának utolsó előtti fordulójában, szombaton délután a CS Medgidia otthonában játszott a VSK Székelyudvarhely, a fiúk sima győzelmet arattak, ez volt a tizedik sikerük a felsőházban.

Jól rajtolt a VSK Udvarhely, elhozta a pontokat Medgidiáról
Stevovic Balsa volt a legeredményesebb a VSK csapatából Fotó: László Ildikó

Villámrajtot vett a VSK Székelyudvarhely, négy perc után már négy góllal vezetett. Ezután mindkét oldalon kimaradt több lehetőség, majd a hazaiak elkezdték a zárkózást, de két gólnál közelebb nem tudtak férkőzni. A vendégek kézben tartották a mérkőzést és őrizték két-három gólos előnyüket. A Medgidiának aztán sikerült egyre faragnia hátrányát, de egyenlíteni nem volt lehetősége, a VSK a szünetben két góllal, 15–13-ra vezetett.

A második félidőben sem változott a játék képe, Sipos Lóránt együttese diktálta az iramot, a hazaiak pedig csak a lépést tudták tartani, zárkózni nem. A vendégek elhúztak az eredményjelzőn, ez pedig megtörte a Medgidiát, amely így fokozatosan leszakadt, az 52. percben már nyolc volt a különbség a két csapat között, ebből hét megmaradt a végéig, 33–26-ra nyertek az udvarhelyiek.

Következik a szezonzáró, egy hét múlva az utolsó fordulóban a VSK Vidombákot fogadja a városi sportcsarnokban.

Férfi kézilabda A osztály, felsőházi rájátszás, 13. forduló:
CS Medgidia–VSK Székelyudvarhely 26–33 (13–15).
Gólszerzők: Balsa Stevovic 6, Szász Előd, Feliciano Couveiro, Menyhárt Barna 4-4, Komporály Attila, Csibi Hunor 3-3, Mohamed Fedila, Katona Tamás, Lőrincz Botond 2-2, Putnoky Szabolcs, Demeter Mátyás, Varó Lajos 1-1.

{E1}

{E2}

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.