Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gólokban gazdag, hasznos tesztmeccset játszott a Steauával a VSK Udvarhely

Zátyi Tibor 2024. január 13., 13:53

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a VSK Székelyudvarhely kézilabdacsapata, szombaton délelőtt a Bölények Ligájában szereplő Bukaresti Steaua együttesét fogadta a városi sportcsarnokban.

Gólokban gazdag, hasznos tesztmeccset játszott a Steauával a VSK Udvarhely
Galérianézet
Fotó: László Ildikó

Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két együttes, többnyire a vendégeknél volt az előny, de a Sipos Lóránt által irányított gárda végig ott volt a fővárosiak nyakán, tartotta a lépést a tapasztaltabb ellenféllel.

A pihenőt követően is hasonló volt a játék képe, a másodosztályban szereplő VSK még a vezetést is átvette, egészen a 46. percig volt szoros az állás. Ezután zsinórban nyolcat lőtt a Steaua, ez pedig megalapozta a győzelmüket.

Fotó: László Ildikó

„Jó ritmusú, hasznos tesztmeccs volt ez együttesünk számára, a meccs háromnegyedéig méltó ellenfele voltunk a Steauának.

Mellettük voltunk, vezettünk is, aztán érkeztek a hibák, kijött a játékosok közötti különbség, ők bizonyos dolgokat jobban meg tudtak oldani, mint mi.

A pályán meglátszott az is, hogy mi mindössze egy hét felkészülés után vagyunk, ők már régebb elkezdték a hangolódást” – összegzett Sipos Lóránt a meccset követően.

Fotó: László Ildikó

A vezetőedző elégedett volt a látottakkal, hiszen a fiúk azt játszották a pályán, mint amit a meccs előtt kért tőlük. „Folytatjuk a felkészülést, a hibákat kijavítjuk. Jövő szombaton Vidombákhoz látogatunk, majd Tordára utazunk, ahol két felkészülési meccset játszunk.

Keményen dolgozunk tovább, célunk, hogy fejlődjünk és felkészülten folytassuk a bajnokságot. Öröm volt számunkra, hogy nagyon sokan kilátogattak a meccsre, köszönjük nézőink támogatását. Fontos még az is, hogy mindenki egészséges, szinte teljes kerettel tudunk edzeni.

Egy játékosunk hiányzik, Feliciano Couveiro Angolával szerepel az Afrika Kupán” – tette hozzá a vezetőedző.

Fotó: László Ildikó

Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés:
VSK Székelyudvarhely–Bukaresti Steaua 36–41 (19–21).
Gólszerzők: Putnoky Szabolcs 10, Szász Előd 7, Balsa Stevovic 6, Mátyás Demeter, Csibi Hunor 3-3, Katona Tamás, Menyhárt Barna 2-2, Szabó Hunor, Komporály Attila, Bogos Dávid 1-1.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.