Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Visszavonult a GYHK kanadai kapusa

Gergely Imre 2021. június 21., 21:02 utolsó módosítás: 2021. június 21., 21:05

Váratlanul bejelentette visszavonulását Jordon Cooke, aki az elmúlt két szezonban a Gyergyói Hoki Klub első számú kapusa volt. Erről közleményben tájékoztatta szurkolóit a gyergyószentmiklósi együttes.

Visszavonult a GYHK kanadai kapusa
Egy sérülés miatt visszavonul a 28 éves kanadai hokikapus Fotó: Beliczay László

Amint a GYHK Facebook-oldalán olvasható, a kapus vasárnap sérülésre hivatkozva jelezte, hogy nem tölti ki a három éves szerződését a Gyergyói Hoki Klubnál. A sérüléséről eddig nem tudott a klub.

Jordon Cooke elvesztése nehéz feladat elé állítja a gyergyóiak vezetőségét, hiszen biztos pontként számítottak rá a továbbiakban is.

A 28 éves kanadai hálóőr mindkét itteni szezonjában az Erste Liga egyik legjobbja volt, közel 94 százalékos védési hatékonyságot ért el.

Nagy szerepe volt abban, hogy a 2020 tavaszán a piros-fehérek a legjobb négy közé jutottak és bronzérmet szereztek a ligában.

„A váratlan helyzet nem érint jól, de nem fog megakadályozni abban, hogy egy minőségi csapatot állítsunk össze a következő szezonra. Már keressük a megfelelő személyt, aki a következőkben a Gyergyói Hoki Klub kapuját fogja védeni” – írja a közlemény.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.