Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Vincze és Turcotte is két-két meccses eltiltást kapott

Dobos László 2024. február 29., 20:17 utolsó módosítás: 2024. február 29., 20:18

Ülésezett a jégkorong Erste Liga fegyelmi bizottsága, amely csütörtökön délután két játékost is kétmeccses eltiltással sújtott. A ferencvárosi Turcotte és a gyergyói Vincze Péter nem léphet jégre csapata következő két mérkőzésén.

Vincze és Turcotte is két-két meccses eltiltást kapott
Illusztráció Fotó: Pinti Attila

A kedd esti székely rangadón, a Csíkszeredai Sportklub–Gyergyói HK mérkőzésen történtek miatt Vincze Péter nem lehet ott a GYHK következő két Erste Liga-találkozóján, miután „egy csapattársát ért szabálytalanságot torolt meg. Botját és kesztyűit eldobva verekedést kezdeményezett ellenfelével. Az esetnél váratlan támadóként és agresszorként lépett fel. A Fegyelmi Bizottság a verekedés kezdeményezése, és agresszív fellépése miatt Vincze Pétert, a Gyergyói Hoki Klub játékosát 2 Erste Liga-mérkőzésről eltiltja” – olvasható a szerkesztőségünknek elküldött közleményben.

Yanick Turcotte szintén két mérkőzéses eltiltást kapott, mert a Debrecen elleni, szerda esti találkozón “egy kapu melletti szituációban ellenfelét botjával meglökte, majd mindkét kesztyűjét és botját eldobva verekedést kezdeményezett vele. Az esetnél kezdeményezőként támadóként és agresszorként lépett fel passzív ellenfelével szemben. A Fegyelmi Bizottság a verekedés kezdeményezése, és agresszív fellépése miatt Yanick Turcotte-ot, az FTC-Telekom játékosát 2 Erste Liga-mérkőzésről eltiltja” – áll a közleményben.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.