Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szilassy Zoltán: egészen parádésan, de felháborítóan is hokiztunk

Gergely Imre 2023. január 16., 09:46 utolsó módosítás: 2023. január 16., 09:48

Szilassy Zoltán, a GYHK vezetőedzője a győzelem ellenére is nagyon elégedetlen volt azzal a játékkal, amit csapata a harmadik harmadban mutatott. Kecskeméti Áron, a DEAC másodedzője pedig a gyergyóiak negyedik góljának jogosságát vitatta.

Szilassy Zoltán: egészen parádésan, de felháborítóan is hokiztunk
A gyergyóiak nagy helyzeteket alakítottak ki, több is lehetett volna a különbség Fotó: Szász Adorján, GYHK

Izgalmas, fordulatos mérkőzést vívott a Gyergyói HK és a DEAC vasárnap este a jégkorong Erste Ligában. A piros-fehérek végül egygólos különbséggel nyertek, újabb három pontot szereztek.

Mestermérleg:

Szilassy Zoltán, vezetőedző, GYHK: „Nagyon fontos három pontot szereztünk egy jó ellenféllel szemben, a második harmadban, a debreceniek második gólja után pedig egészen parádésan hokiztunk. Amit a harmadik harmadban csináltunk az felháborító volt, hisz a liga egyik leggyorsabb csapata kontrában a Debrecen és adtuk alájuk a lovat. Ha a kapusunk nem úgy teljesít a harmadik harmadban, ahogy teljesített, akkor bizony bajban lettünk volna.

Nagyon sokszor átbeszéljük, miként kell kezelni az egy-, vagy kétgólos előnyt, erre pont nem azt csináltuk. Összességében nagyon örülünk a három pontnak, de talán megbocsát mindenki, ha nem tudok felhőtlenül örülni, mert szeretem, amikor maximálisan koncentrálunk.”

Kecskeméti Áron, másodedző, DEAC: „Gratulálunk a Gyergyónak, hisz nem kérdés, kiváló meccset játszottak. A nagy jégfelületen nekünk duplán nehéz volt, főleg a második harmadban, hisz a Gyergyó olyan helyzeteket alakított ki, ahol több is lehetett volna a különbség. Volt egy kérdőjeles negyedik gól, ami szerintünk nem volt bent, de így is komoly kapusteljesítmény volt a részünkről.

Frusztráló a helyzet, mert aki megnézi a tabella állását, tudja, hogy milyen harcban vagyunk, nagy a versengés a top 6-ért, ezek a pontok pedig aranyat érnek.

Gratulálunk az ellenfélnek, de lehet, hogy a külső hatások elmaradása meccsben tudott volna minket tartani.”

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.