Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sima GYHK-győzelem a Sapientia U23 ellen, a Steaua 15 gólos meccsen verte Galacot

Gergely Imre 2022. november 15., 21:39 utolsó módosítás: 2022. november 16., 09:54

Harmadszor találkozott ebben a szezonban a Gyergyói Hoki Klub és a Sapientia U23 csapata a romániai jégkorongbajnokságban, a piros-fehérek hatalmas különbséggel nyertek. Jóval izgalmasabb volt a Steaua–Galac összecsapás, ahol a házigazdák kilenc góljára hattal válaszoltak a Duna-partiak.

Sima GYHK-győzelem a Sapientia U23 ellen, a Steaua 15 gólos meccsen verte Galacot
Fotó: Beliczay László

Tartalékosan állt fel Csíkkarcfalván is a GYHK, több fiatal is lehetőséget kapott, annak köszönhetően, hogy a hétvégi Sárközy Tamás Emléktornán szerepelt játékosok pihenőt kaptak. Ennek ellenére nem volt kérdéses, hogy kié lesz a három pont.

A piros-fehérek 7–0-s előnyben voltak, amikor a Sapientia U23 megszerezte egyetlen találatát Salamon Ervin révén, a végeredmény pedig 10–1 lett.

Romániai jégkorongbajnokság
Sapientia U23–Gyergyói Hoki Klub 1–10 (0–3, 0–2, 1–5)
Gólszerzők: Brance Orbán 3, Sébastien Sylvestre 3, Daniel Trancă, Chris Bodó, Sándor-Székely Ottó, Kozma Zsolt, illetve Salamon Ervin.

Nem unatkozhattak a nézők a Bukaresti Steaua–Galaci CSM mérkőzésen. A Steaua 4–1-re vezetett, innen felzárkóztak a vendégek 4–3-ra és 5–4-is volt egy adott pillanatban az állás, de Csergő Hunorék rendre újra gólokkal tudtak válaszolni a galaci felkapaszkodásra, és végül magabiztos, háromgólos előnnyel nyerték az összecsapást.

Bukaresti Steaua–Galaci CSM 9–6 (4–1, 2–3, 3–2)
Gólszerzők: Csergő Hunor 2, Adrian Irimia 2, Danil Martinov, Andrei Gerasimov, Orbán Szilárd, Andrei Filip, Timaru Robert illetve Hildebrand Szabolcs 2, Mikhail Sabanov, Cătălin Berdilă, Constantin Mircea, Jurij Nazarov.

A Háromszéki Ágyúsok kétszer is egyenlítettek a Brassói Corona otthonában, ám a harmadik hazai gólra már nem tudtak válaszolni, így elszenvedték szezonbeli harmadik vereségüket. 

Brassói Corona–Háromszéki Ágyúsok 3–2 (1–0, 1–1, 1–1)
gólszerzők Kovács Mátyás, Kevin Domingue, Albert Zagidullin, illetve Szabó Zsolt, Sergei Paior

Szerdán 18.30-tól újra összecsapnak a csapatok.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.