Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Salló Alpár gólokkal tért vissza

Dobos László 2022. október 22., 14:08

Érvényesült a papírforma, pénteken és szombaton is egy-egy tucat gólt lőtt a Csíkszeredai Sportklub a Bukaresti Sportul Studențesc együttesének a román jégkorong-bajnokságban.

Salló Alpár gólokkal tért vissza
Galérianézet
Érvényesült a papírforma, magabiztosan győzött a Csíkszeredai Sportklub Fotó: Pinti Attila

A két papírforma szerinti győzelem mellett a legfontosabb hír a mérkőzésekkel kapcsolatban az, hogy újra jégre lépett Salló Alpár. A csíkiak hátvédje közel 7 hónap kihagyás után játszhatott újra. Salló április elején, a Sportklub–Ferencváros Erste Liga-döntő első mérkőzésén szenvedett súlyos koponyasérülést. A játékos mostanra felépült, és mindkét Sportul elleni meccsen jégre lépett, mi több, a második meccsen két gólt lőtt!

Fotó: Pinti Attila

Román jégkorong-bajnokság, alapszakasz:
Pénteken este: Csíkszeredai Sportklub–Bukaresti Sportul Studențesc 12–3 (4–0, 4–2, 4–1).
Gólszerzők: Sofron István és Részegh Zsolt 3-3, David Stach, Clarke Garrett, Reisz Áron, Karel Kubat, Farkas Tamás, Rokaly Norbert, illetve Iulian Corneanu, Vlad Grigori és Fetés Róbert. Büntetőpercek: 12–12. Kapura lövések: 55–23. Játékvezetők: André Attila, Csata Attila és ifj. Szabó László.
Fotó: Pinti Attila

Szombaton délben: Csíkszeredai Sportklub–Bukaresti Sportul Studențesc 12–0 (0–0, 8–0, 4–0).
Gólszerzők: Péter Balázs 4, Fodor Csanád 3, Salló Alpár 2, Jevgenyij Szkacskov, Ferencz-Csibi Róbert és Eduard Cășăneanu. Büntetőpercek: 2–2. Kapuralövések: 66–16. Játékvezetők: André Attila, Csata Attila és ifj. Szabó László.
Fotó: Pinti Attila

A Csíkszeredai Sportklub vasárnap, október 23-án este fél 7-től a Brassói Corona együttesét fogadja a Vákár Lajos Műjégpályán. A mérkőzés az Erste Liga mellett a román bajnokságba is beszámít. A csíkszeredai jégcsarnok pénztára 16 órakor nyit, egy belépő 25 lejbe kerül, a 14 éven aluliaknak pedig 10 lejes belépőt kell váltaniuk.

Fotó: Pinti Attila

Fotó: Pinti Attila

Fotó: Pinti Attila
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.