Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Potyára utazott Bukarestbe a Sportklub

Dobos László 2023. szeptember 22., 21:09

Elmaradt a péntek estére kiírt Bukaresti Steaua–Csíkszeredai Sportklub jégkorongmérkőzés a román felnőtt bajnokságban. A szintén erre a hétvégére tervezett Brassói Corona–Galaci CSM találkozókat jövő hétre halasztották.

Potyára utazott Bukarestbe a Sportklub
A házigazda nem állt ki, így nem került játékba a pakk

Pénteken, szeptember 22-én Ilfov megyébe utazott a Csíkszeredai Sportklub,

a Bukaresti Steaua ellen kellett volna jégre lépniük román bajnoki jégkorong-mérkőzésen, de az otopeni-i összecsapás elmaradt, mert a hazai csapat nem állt ki.

Nagy Attila, a Román Jégkorong-szövetség (FRHG) elnöke ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a mérkőzés megfigyelőjének jelentése alapján a versenybizottság fog dönteni az elmaradt találkozóval kapcsolatban.

Meg szerettük volna szólaltatni a Sportklub vezetőit is, ismertetni a csíki klub álláspontját a történtekkel kapcsolatban – de többszöri hívásunkra senki nem vette fel a telefont.

Szombatra, szeptember 23-ára is ki van írva egy Steaua–Sportklub találkozó, de arról egyelőre nem lehet még tudni semmit.

A Nagy Attila vezette szövetség versenybizottsága döntött viszont a szintén erre a hétvégére tervezett Brassói Corona–Galaci CSM találkozókról. Ezeket keddre és szerdára, szeptember 26-ára és 27-re napolták.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.