Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Két pontot elvittek Gyergyószentmiklósról is az Ágyúsok

Gergely Imre 2022. december 09., 21:45

Folytatta kiváló sorozatát az Erste Ligában szereplő csapatok ellen a Háromszéki Ágyúsok. A Sportklub és a Corona legyőzése után Gyergyószentmiklóson is nyerni tudtak Molnárék. A rendes játékidőben tíz gól esett, a végén büntetőlövések döntöttek.

Két pontot elvittek Gyergyószentmiklósról is az Ágyúsok
Az Ágyúsok a GYHK otthonában is jól játszott Fotó: Háromszéki Ágyúsok

A vendég Háromszéki Ágyúsok szerezték meg a vezetést a romániai jégkorongbajnokság alapszakaszában. A középen kiugró Molnár Zsombor lövése után a korong Demeter ketrecének a sarkában kötött ki. Még az első harmadban Császár egyenlített, de az érdem  DiDiomete-é is, aki váratlan mozdulattal hozta helyzetbe a társát. A második játékrészben Orbán és Vincze Péter egy percen belül kétszer is bevették László kapuját, de Pajor góljával ismét felzárkóztak az Ágyúsok.

A 44. percben Danalizi egyenlített, majd kétszer került ismét előnybe a GYHK. Mindkétszer Trancă volt eredményes, de mindkét alkalommal gyorsan válaszoltak erre a háromszékiek. Így 5–5 állt az eredményjelzőn a 60 perc leteltekor. A hosszabbításban egy-egy nagy helyzet volt mindkét oldalon, de gól nem született, így jöhettek a rávezetések. Itt

egyedül Karamnyov tudott betalálni és ezzel az Ágyúsok szerezték meg a bónuszpontot.

A Gyergyói Hoki Klub vasárnap Csíkszeredában a Sportklub vendégeként lép pályára a szezon harmadik székely rangadóján, majd pedig kedden és szerdán ismét megmérik a gyergyói és a háromszéki csapat. A helyszín Kézdivásárhely lesz.

Jégkorong romániai bajnokság, alapszakasz
Gyergyói Hoki Klub–Háromszéki Ágyúsok 5–6 büntetők után (1–1, 2–1, 2–3, 0–0, 0–1)
Gólszerzők: Császár Hunor (19. perc ), Brance Orbán (27.), Vincze Péter (28), Daniel Trancă (46. és 51.), illetve Molnár Zsombor (13. és 52.), Szergej Pajor (35.), Danalizi Vilmos (44.), Biró Mátyás (49.), Vitalij Karamnyov (65. győztes büntető).
Kapura lövések: 35–39
Kiállítás percek: 8–2 
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.