Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az utolsó harmadra elfogyott az Ágyúsok ereje

Gergely Imre 2022. november 30., 21:07

Másodszor is megmérkőzött az Ágyúsok a Steauával Otopeni-ben. Ezúttal is szoros volt a küzdelem két játékrészen át, de a harmadikban csak a Steaua akarata érvényesült. Így 0 ponttal térhetnek haza a háromszékiek.

Az utolsó harmadra elfogyott az Ágyúsok ereje
Két nap alatt kétszer játszott a Steauával az Ágyúsok Fotó: Háromszéki Ágyúsok

A romániai jégkorongbajnokság alapszakaszában rendezett mérkőzés hasonlóan indult, mint egy nappal korábban: Gecse a kék vonal közeléből, középről leadott lövéssel szerezte meg a vezetést az Ágyúsoknak.

A szünet előtti utolsó percben nagyon nyomott a Steaua, tűzijátékot rendeztek a háromszékiek kapujánál, és Vaszilev bombája egyenlítést jelentett. A második harmad felénél változott újra az állás, Péter takarásból leadott lövése a lábak között kikötött Béres ketrecében. A harmad végén kibekkelt egy kettős emberhátrányt Pelle Torstensson együttese, de a második elején Alexejev növelni tudta a különbséget.

Ez a gól láthatóan megviselte a székelyeket, eléggé szétesett a védekezés. Ennek következtében még hármat vágott a Steaua, és 6–1 lett a végeredmény.  

Az Ágyúsok legközelebb a Gyergyói Hoki Klubbal találkozik december 9-én.

Romániai Jégkorongbajnokság alapszakasz
Bukaresti Steaua–Háromszéki Ágyúsok 6–1 (1–1, 1–0, 4–0)
Gólszerzők: Alexander Vaszilev (20. perc), Péter Zsolt (29.) Roman Alexejev (42.), Andrei Filip (43, 57.), Andrej Mikhnov (46.) illetve Gecse Olivér (13.)
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.