Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az Ágyúsok visszavágott Galacnak

Gergely Imre 2023. október 08., 21:09

Jégkorong Román Kupa-mérkőzést vívott vasárnap este a Galaci CSM és a Háromszéki Ágyúsok csapata. A vendégek egy ötperces remek periódusuknak köszönhetően elhozták a pontokat Galacról.

Az Ágyúsok visszavágott Galacnak
Öt perc alatt három gólt szerzett Galac ellen a háromszéki együttes Fotó: Facebook/haromszekiagyusok

Győrffy szerzett vezetést a vendég Ágyúsoknak, az első játékrész végén, de rögtön a szünet után Jemelianenko révén egyenlített a házigazda. A háromszéki együttes ezt követően remek öt percet produkált, egymás után háromszor vették be Ónodi ketrecét. Majd Benedek faragott le egyet a háromgólos különbségből, így két játékrészt követően 4–2-re vezetett az Ágyúsok.

A harmadik harmad közepén két–két játékos került a büntetőpadra egy verekedés után, majd Hildebrand gólja miatt lett izgalmas a vége.

Ezt követően a galaciak minden igyekezete ellenére sem változott eredmény, az Ágyúsok tehát győzött, és visszavágott a Kézdivásárhelyen elszenvedett vereség miatt.

Jégkorong Román Kupa
Galaci CSM–Háromszéki Ágyúsok 3–4 (0–1, 2–3, 1–0),
gólszerzők Evgeni Jemelianenko (21. perc), Benedek Roland (34.), Hildebrand Szabolcs (56.) illetve Győrffy Szilárd (19.), Szőcs Zalán (23.), Gecse Olivér (25.), Róth Zoltán (28.).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.