Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Olasz nevű kanadai hátvéd érkezik a Sportklubhoz

Dobos László 2023. július 26., 13:52 utolsó módosítás: 2023. július 26., 15:23

Kanadai légiós szerződtetését jelentette be a Csíkszeredai Sportklub jégkorong együttese. A brit ligából érkező, szélsőként és hátvédként is bevethető játékos a csíkiak harmadik új légiósa.

Olasz nevű kanadai hátvéd érkezik a Sportklubhoz
A csíkszeredaiak harmadik igazolás a nyári szünetben Fotó: Facebook/Dundee United

A Csíkszeredai Sportklub közösségi oldalán jelentette be a 28 éves Fabrizio Ricci szerződtetését. Az 1995. január 8-án Torontóban, olasz családban született kanadai jégkorongozó a pályafutása nagy részét a tengerentúlon töltötte, de egy szezon erejéig, a 2017–2018-as idényben megfordult a francia másodosztályban, a Cergy-Pontoise csapatában. Fabrizio Ricci 2019-ben érkezett a brit ligába, ahol a Dundee Stars és a Nottingham Panthers színeiben lépett jégre az EIHL-ben.

Fabrizio Ricci a Csíkszeredai Sporklub harmadik új igazolása idén nyáron – Aidan Brown és Brandon McNally után.

A Csíkszeredai Sportklubnak 2023–2024-es szezonra 13 játékossal van szerződése: Láday Tamással, Becze Tihamérral, Fodor Csanáddal, Rokaly Norberttel, Rokaly Szilárddal, Péter Balázzsal, az amerikai Cody Milannal, a kanadai Aidan Brawn-nal, Reisz Áronnal, Eduard Cășăneanuval, Bajkó Csongorral és az olasz állampolgársággal rendelkező amerikai Brandon McNally-vel és a kanadai Fabrizio Riccivel.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.