Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagy csatában maradtak alul az Ágyúsok a Steaua ellen

Gergely Imre 2022. november 29., 21:56 utolsó módosítás: 2022. november 29., 22:00

Bukaresti Steaua–Háromszéki Ágyúsok mérkőzést rendeztek kedden este a romániai jégkorongbajnokságban. A székely együttes ugyan szépen helytállt, de Otopeni-ben maradt a három pont.

Nagy csatában maradtak alul az Ágyúsok a Steaua ellen
Az Ágyúsok az elején vezetett, aztán fordított a Steaua. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Háromszéki Ágyúsok

Jól indult a meccs az Ágyúsok szempontjából, a második emberelőnyükben kapujuk elé szegezték a Steauát, Adorjánnak többször kellett nagyokat védenie, de végül Pajor megszerezte a vezetést a narancssárga-kékeknek. A szünetig azonban fordított a Steaua. Előbb Raszulov egyenlített emberelőnyben, majd Péter lendületből leadott lövése jutott túl Lászlón.

A második harmad derekán újra egyenlő lett az állás. A Steaua védőharmadának sarkában történt korongszerzés után a kapu előtt üresen várakozó Pajor elé került a korong, aki nem hibázta el a ziccert. Azonban alig egy perc múlva ismét a Steaua talált be, és a harmadik harmadban növelni is tudta az előnyét.

Az utolsó percben Pelle Torstensson lehívta a kapusát, és egy nagy hibát kihasználva Molnár Zsombor közelebb hozta a háromszéki reményeket. Újabb találat azonban már nem esett, a Steaua 4–3-ra nyerte a meccset.

A két együttes szerdán ismét összecsap egymással.

Jégkorong, romániai bajnokság:
Bukaresti Steaua–Háromszéki Ágyúsok 4–3 (1–2, 1–1, 1–1).
Gólszerzők: Timur Raszulov (18.), Péter Zsolt (20.), Roman Alexejev (32.), Andrej Miknov (45.), illetve Szergej Pajor (14., 31.), Molnár Zsombor (60).  
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.