Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Még egy felesleges mérkőzést letudott a GYHK

Gergely Imre 2023. április 05., 21:15 utolsó módosítás: 2023. április 06., 09:04

A Steaua vendégeként játszott szerdán este az Erste Liga-bajnok Gyergyói Hoki Klub a romániai jégkorong-bajnokság felsőházában. Ismét nagy különbséggel nyertek Timaruék.

Még egy felesleges mérkőzést letudott a GYHK
Ezeken a meccseken különösen nem foglalkoznak az eredményekkel a gyergyóiak. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Steaua București

Nem vette félvállról a GYHK az újabb értelmetlen mérkőzést. Igazából sehogyan sem vette. Mivel muszáj volt, pályára lépett, de nagyjából ezzel le is tudta a feladat érdemi részét.

A legfontosabb most is az volt, hogy minél kevesebb fáradtsággal, a sérüléseket elkerülve hozza le a 60 percet, és játékperceket adni a „rácsosoknak”, a junioroknak. A játékról nem érdemes sokat beszélni. A Steaua 17–1-re nyert.

A mérkőzés egy gyergyói játékosnak így is pozitív élmény marad. A 16 éves Salamon Róbert élete második felnőtt meccsén gólt szerzett.

A GYHK számára még egy találkozó van hátra a bajnokság felsőházában, csütörtökön 18.30-tól a Brassói Corona lesz az ellenfél Gyergyószentmiklóson. Aztán jöhetnek a valódi tétmeccsek az elődöntőben.

Jégkorong, romániai bajnokság, felsőház:
Bukaresti Steaua–Gyergyói Hoki Klub 17–1 (6–0, 7–0, 4–1).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.