Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Marius Gliga szakosztályvezető lett a Brassói Corona hokicsapatánál

Dobos László 2023. május 31., 17:36

Új szakosztályvezetője lesz a Brassói Corona hokicsapatának. Marius Gliga, a román válogatott és a Bukaresti Steaua egykori kiváló játékosa júniustól Brassóban dolgozik.

Marius Gliga szakosztályvezető lett a Brassói Corona hokicsapatánál
Marius Gliga nagy tiszteletnek örvend Székelyföldön Fotó: facebook/ Marius Gliga

Szerdán hivatalosan bejelentették, hogy Marius Gliga a Corona szakosztályvezetője lesz, ott, ahol fia, Roberto Gliga is hokizik. Az idősebb Gliga, miután katonatisztként nyugdíjba vonult, külföldön dolgozott, többek között Magyarországon, de a Nemzetközi Jégkorong-szövetség (IIHF) számos táborában is aktívan tevékenykedett.

A hírek szerint Mihály Árpád marad a Corona menedzsere, Marius Gliga pedig a brassói jégkorong utánpótlásképzését is felügyeli majd.

Sajtóhírek szerint a Corona első átigazolása, hogy a Brassónál folytatja pályafutását a kanadai Judd Blackwater, aki a 2020–2021-es szezonban a Csíkszeredai Sportklub játékosa volt, majd a német másodosztályban (DEL2), a Heilbronner Falkennél hokizott.

A következő szezonban a Brassói Corona három fronton lesz érdekelt: a román bajnokságban, az Erste Ligában és a Kontinentális Kupában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.