Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Lejárt a benevezés első határideje az új romániai hokiszezonra

Dobos László 2024. június 12., 16:53

Június 10-éig lehetett nevezni a 2024–2025-ös romániai jégkorong-bajnokságokba. A szakszövetség közleménye szerint az első határidőig összesen 44 ifjúsági és felnőtt csapat iratkozott be. Késedelmi díj befizetésével még fogadnak jelentkezéseket.

Lejárt a benevezés első határideje az új romániai hokiszezonra
Galérianézet
Öt csapat nevezett a következő romániai női jégkorong-bajnokságra Fotó: Borbély Fanni

A Román Jégkorong-szövetség (FRHG) arról tájékoztatott, hogy június 10-én lejárt a benevezési határidő a 2024–2025-ös romániai felnőtt és ifjúsági, női és férfi jégkorong-bajnokságokra. Késedelmi díj befizetésével még fogadnak el benevezéseket, egészen augusztus 10-éig.

Eddig összesen 44 csapat jelezte indulási szándékát a következő szezonra: öt a női felnőtt bajnokságban, valamint hat az U20-as, nyolc az U17-es, tíz az U15-ös és tizenöt az U13-as korosztályú férfi bajnokságokban.

Nagy Attila, a Román Jégkorong-szövetség elnöke korábban azt nyilatkozta, hogy a romániai felnőtt férfi bajnokság programját az Erste Liga illetékeseivel, illetve a Magyar Jégkorong-szövetség új vezetőségével tárgyalva alakítják majd ki.

A romániai korosztályos és női bajnokságokba benevezett csapatok listája

Női bajnokság: Bukaresti Sportul Studențesc, Gyergyószentmiklósi Fox Hockey SK, Csíkszeredai Sportklub, Marosvásárhelyi ISK, Csíkkarcfalvi Márton Áron HC (Felcsík HC).

U20-as korosztály: Bukaresti Steaua Rangers, Gyergyói HK, Sapientia U23, Csíkszeredai ISK, Brassói Corona és Olimpia Ploiești.

U17-es korosztály: Bukaresti Steaua Rangers, Galaci CSM, Gyergyói HK, Csíkszeredai ISK, Sapientia U23, Székelyudvarhelyi VSK, Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek és Brassói Corona.

U15-ös korosztály: Bukaresti Triumf ISK, Gyergyószentmiklósi ISK, Bukaresti ACS Stejarii Country Club, Kézdivásárhelyi Bikák, Csíkszeredai ISK, Felcsík SK, Marosvásárhelyi VSK. Sepsiszentgyörgy Királypingvinek, Dunărea Galați és Brassói Corona.

U13-as korosztály: Gyergyószentmiklósi ISK A jelű csapata, Gyergyószentmiklósi ISK B jelű csapata, Bukaresti Stejarii Country Club, Alcsík SK, Kézdivásárhelyi Bikák, Csíkszeredai ISK A jelű csapata, Csíkszeredai ISK B jelű csapata, Felcsík SK, Marosvásárhelyi VSK, Székelyudvarhelyi VSK, Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek, Dunărea Galați, Brassói Corona, Gyergyóditrói Harcosok (Luptătorii Ditrău) és Olimpia Ploiești.

A Román Jégkorong-szövetség (FRHG) honlapján elérhető a benevezéshez szükséges űrlap, és ugyanott tanulmányozhatók a szabályzatok.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.