Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hosszabbított finn hátvédjével a Gyergyói Hoki Klub

Gergely Imre 2024. június 19., 18:58 utolsó módosítás: 2024. június 19., 19:00

Újabb meghatározó játékosával hosszabbított szerződést a Gyergyói Hoki Klub, a finn hátvéd Konsta Mesikammen a piros-fehéreket erősíti a következő szezonban is.

Hosszabbított finn hátvédjével a Gyergyói Hoki Klub
Konsta Mesikammen a következő szezonban is a piros-fehéreket erősíti Fotó: Szász Adorján, GYHK

A 28 éves kemény bekk a 2023–2024-es szezon előtt igazolt a GYHK-hoz a Ferencvárostól, előtte pedig Finnország elitligájában és második osztályában, illetve a francia, a lengyel, és a szlovák élvonalban is megfordult.

Érdekesség, hogy miután öt évvel először a légióskodásra adta a fejét, ez az első alkalom, hogy szerződést hosszabbít egy klubbal és ugyanannál a csapatnál játszik a következő szezonban is.

Nem számít pontgyárosnak, (a tavaly 10 gólpasszt tett a közösbe a gyergyóiaknál), annál nagyobb erőssége a stabil védőmunka. Erre a képességére számítva hosszabbítottak vele szerződést.

Amint a GYHK eddigi közleményeiből is kiderül,

a csapat meghatározó játékosainak nagy többsége együtt marad jövőre is.

A múlt szezon lezárása óta Robin Rahm kapustól, Silló Arnoldtól, Biró Gergőtől, és a visszavonuló Devin DiDiomete-től köszöntek el, illetve Sárpátki Tamás, Vincze Péter, Császár Hunor és most Konsta Mesikammen szerződéshosszabbítását jelentették be.

Lényeges változás azonban, hogy már nem a Szilassy Zoltán–Góga Attila edzőpáros irányítja a csapatot, hanem Markus Juurikkala és Szaller Márk személyében új vezetőedző és segédedző vezeti majd az együttest a következő szezonban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.