Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ezúttal egy tucatot lőttek, sima GYHK-győzelem

Gergely Imre 2022. március 26., 13:55 utolsó módosítás: 2022. március 26., 14:01

Utolsó hazai alapszakasz mérkőzésén is hozta a papírformát a Gyergyói Hoki Klub. A piros-fehérek ezúttal „csak” 12 gólt lőttek, de ez is bőven elég volt ahhoz, hogy simán verjék a Sportul Studențesc csapatát.

Ezúttal egy tucatot lőttek, sima GYHK-győzelem
A pontok a zsebben, ez volt a legfontosabb Fotó: Gergely Imre

Általában csak addig nehezek ezek a meccsek, míg meg nem születik az első találat, amire ezúttal a 6. percig kellett várni, amikor DiDiomete volt eredményes. Ezt követően már sorban potyogtak a gólok, az első szünetben 7–0 volt az eredmény a GYHK javára.

A második harmad némi meglepetésre 2–2-es döntetlent hozott, annak ellenére, hogy 20 perc alatt 30-szor lőttek kapura a piros-fehérek.

A mérkőzés végkimenetele azonban egy pillanatra sem volt kérdéses, a végeredmény pedig 12–3 lett a Gyergyói Hoki Klub javára. Devin Didiomete 5, Vincze Péter 3 gólt lőtt, de Sárpátki Tamás és Vincze Gergő is eljutott 5, illetve 6 pontig.

Fotó: Gergely Imre

A GYHK-nak jövő héten sűrű programja lesz, kedden a brassói Coronával játszanak a Romániak Kupában, szerdán és csütörtökön pedig a Háromszéki Ágyúsokkal csapnak össze a romániai alapszakasz utolsó két mérkőzésén. Mindhárom találkozóra Kézdivásárhelyen kerül sor.

Romániai jégkorongbajnokság alapszakasz:

Gyergyói Hoki Klub–Sportul Studențesc 12–3 (7–0, 2–2, 3–1).
Gólszerzők: Devin DiDiomete 5, Vincze Péter 3, Sárpátki Tamás 2, Vincze Gergő 2, illetve Adrian lefterache, Corneanu Iulian, Andrei Bulandra.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.