Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jégkorong Erste Liga: régi csapat, új név

MTI 2022. július 19., 22:27

A jövőben FEHA19 néven szerepel a székesfehérvári csapat a jégkorong Erste Ligában.

Jégkorong Erste Liga: régi csapat, új név
Új arculatot és nevet kapott a fehérvári jégkorongklub Fotó: feha19.hu

Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia keddi bejelentése szerint nemcsak az eddig Titánok néven futott felnőtt gárda, hanem az utánpótlás felső korosztályai – serdülők, ifjúságiak és juniorok – is az új elnevezéssel vesznek részt a bajnokságokban.

A nevelőegyesület tavaly nemzeti akadémiai rangot kapott, ami azt jelenti, hogy a magyar hokis utánpótlásképzés kulcsfontosságú intézményévé vált. A klub logója, valamint arculata is megváltozott.

„A nemzeti akadémiává válás mérföldkő volt az életünkben, és ezt szerettük volna megjeleníteni és kifejezni az arculatunkban is. Az alapkoncepció az volt, hogy hosszú távon használható, értéket képviselő, maradandó, ugyanakkor korszerű szimbólumot alkossunk. Fontos volt, hogy kifejezze kötődésünket Székesfehérvárhoz, és ezzel együtt megőrizze ifj. Ocskay Gábor emlékét is” – fogalmazott az arculatváltásról Fekti István, a FEHA19 ügyvezetője.

Id. Ocskay Gábor, a Fehérvár19 Jégkorong Akadémia Alapítvány kuratóriumának elnöke jelezte, hogy a 2009-ben elhunyt fia nevével fémjelzett akadémia tizenkét éve, 2010 óta működik, és a tavalyi nemzeti akadémiai váltással újabb hatalmas lehetőséget kapott, hogy egyre jobb játékosokat neveljen.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.