Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A magyar válogatott Kóger Dániel a Brassói Coronánál folytatja

Dobos László 2023. augusztus 30., 11:46

A következő szezonban is a Brassói Corona jégkorongozója lesz a magyar válogatott Kóger Dániel. A hírt közösségi oldalán tette közzé a barcasági klub.

A magyar válogatott Kóger Dániel a Brassói Coronánál folytatja
Kóger Dániel az előző szezonban igazolt a Coronához Fotó: Brassói Corona

A 33 éves, székesfehérvári születésű Kóger Dániel a második szezonját kezdi el szeptemberben a Brassónál. A csatár az elmúlt szezonban 24 Erste-ligás meccsen 9 góllal és 14 gólpasszal segítette a Coronát, a román bajnokságban pedig 15 mérkőzésen lépett jégre.

Kóger tavasszal tagja volt az elit-vébén szereplő magyar válogatottnak. A Brassói Coronát megelőzően Kóger jégre lépett a Fehérvár és a Ferencváros színeiben, de korábban szerepelt a tengeren túl is: az ECHL-ben (Cincinnati Cyclones, South Carolina Stingrays, Bakersfield Condors és Florida Everblades), illetve az AHL-ben (St. John's IceCaps, Providence Bruins, Milwaukee Admirals és Hershey Bears).

Kanadaiakra épít a Corona

Hét kanadai játékos szerepel a Brassói Corona 2023–2024-es szezonra készülő keretében, a csapatnak pedig a szintén kanadai Dave MacQueen a vezetőedzője.

A Corona kerete
Kapusok: Alex Dubeau (kanadai), Patrik Polc és Tőke Zoltán.
Hátvédek: Bors Huba, Pavlo Boriszenko, Garrett Clarke (kanadai), Farakas Tamás, Gajdó Tamás, Sébastien Piché (kanadai), Jacob Sweeney (kanadai), Owen Williams (kanadai).
Csatárok: Judd Blackwater (kanadai), Gajdó Balázs, Roberto Gliga, Kóger Dániel (magyar), Kovács Mátyás, Chase Schaber (kanadai), Szabó Krisztián, Radim Valchar, Jared VanWormer (amerikai), Andrei Vasile, Rares Vasile, Albert Zagidullin.
Stáb: Mihály Árpád (menedzser), Marius Gliga (szakosztály-elnök), Dave MacQueen (vezetőedző), Strenk Hunor (másodedző).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.