Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egyenlített az UTE, a kiesés szélén a DEAC

MTI 2023. február 09., 22:00

Az UTE legyőzte a vendég Dunaújvárost, a FEHA19 pedig a DEAC-ot a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjébe jutásért rendezett párharc csütörtöki második mérkőzésén.

Egyenlített az UTE, a kiesés szélén a DEAC
Hátrányból fordított az Újpest Fotó: Vörös David / UTE

Az alapszakaszt nyolcadik helyen záró lila-fehéreknek az Acélbikák jutottak a rájátszás kvalifikációjában, miután a hetedik DEAC a sereghajtó FEHA19-t választotta.

A szerdai nyitócsatában a DAB meglepte az Újpestet, elvette a pályaelőnyét, és most is bátran kezdett. Az első harmadban megszerezte a vezetést, de ezúttal nem engedte el őket a fővárosi alakulat, megfordította az állást, nyert, így az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc vasárnap folytatódik Dunaújvárosban, és az is biztos, hogy lesz negyedik felvonás hétfőn, ugyancsak a Fejér vármegyei városban.

A másik összecsapáson az alapszakaszt sereghajtóként záró Fehérvár Hoki Akadémia másodszor is győzött a DEAC vendégeként, így egyetlen siker választja el a negyeddöntőbe jutástól az Erste Ligában. A csütörtöki mérkőzésen a vendégek 6–0-ra diadalmaskodtak.

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc vasárnap folytatódik Székesfehérváron, és a FEHA akkor lezárhatja a sorozatot.

Jégkorong Erste Liga, a negyeddöntőbe jutásért, 2. mérkőzések:

UTE–Dunaújvárosi Acélbikák 4–2 (0–1, 2–0, 2–1).
Az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharc állása: 1–1.

DEAC–FEHA19 0–6 (0–3, 0–3, 0–0).
Az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2–0 a Fehérvár javára.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.