Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

DiDiomete és Rahm már nem a Gyergyói Hoki Klub játékosai

Gergely Imre 2024. április 20., 19:04

Devin DiDiomete befejezte játékos pályafutását, elbúcsúzott utolsó csapatától, a Gyergyói Hoki Klubtól. A piros-fehérek nem hosszabbítanak szerződést Robin Rahm kapussal sem.

DiDiomete és Rahm már nem a Gyergyói Hoki Klub játékosai
Devin DiDiomete abbahagyja aktív pályafutását Fotó: Szász Adorján, GYHK

Bejelentette az első változásokat a keretében a Gyergyói Hoki Klub. Egyelőre két légiós távozását hozták nyilvánosságra. Devin DiDiomete a 2021–22-es szezon közben érkezett Gyergyószentmiklósra, nem titkoltan azzal a céllal, hogy a GYHK legjobbjainak testőre legyen.

Az a típusú játékos – ahogy a Gyergyói Hoki Klub oldalán is olvasható –, akit az ellenfelek tisztelnek, tekintélyt parancsol a jégen. Az ilyen jégkorongozót a lelátókon sokan utálják, és mások – akiknek a csapatában játszik – nagyon szeretik.

Nem is annyira a góljairól marad emlékezetes a szereplése, mint a bunyóiról, nem véletlenül volt ő az elmúlt három szezonban az Erste Liga egyik legtöbbször büntetett játékosa. A Seriff becenevet kapó kanadai-olasz csatár 36 évesen fejezi be a profi jégkorongozó karrierjét. Az elköszönő szavaiból azonban sejthető, hogy valamilyen formában továbbra is kapcsolatban marad a Gyergyói Hoki Klubbal.

Robin Rahm Fotó: Dunaújvárosi Acélbikák

Robin Rahm kapust februárban szerződtette a GYHK, minőségi tartaléknak Rasmus Rinne mögé. A veretes karriert befutó 37 éves hálóőr kevés lehetőséget kapott arra, hogy tudását megmutassa a közönség előtt. Két meccsen védett, mindkétszer a Dunaújvárosi Acélbikák ellen. A szezon végével lejárt a szerződése, és ezt nem hosszabbították meg.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.