Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Behúzta a harmadikat, közel került a továbbjutáshoz a Gyergyói HK

Gergely Imre 2023. február 23., 22:21

A harmadik mérkőzést is megnyerte a Gyergyói Hoki Klub a Dunaújvárosi Acélbikák ellen. Egy győzelem kell még a piros-fehéreknek az Erste Liga elődöntőhöz.

Behúzta a harmadikat, közel került a továbbjutáshoz a Gyergyói HK
Magabiztos diadalt arattak idegenben is Fotó: Acélbikák/Anda Fábián

A csütörtöki találkozó a 13. percig volt kiegyenlített a Dunaújváros– Gyergyószentmiklós jégkorongmérkőzésen az Erste Liga negyeddöntőjének harmadik felvonásán. Addig igazán nagy helyzetek nélkül csordogált a meccs.

Aztán Sylvestre csengő kapuvasa után Vincze Péter ugrott ki és megszerezte a vezetést a GYHK számára. Sylvestre kevéssel ezután már a hálóba is betalált, így 0–2 állt a dunaújvárosi eredményjelzőn.

Fotó: Acélbikák/Anda Fábián

Alighogy megkezdődött a második felvonás, Sylvestre emberhátrányban növelte a GYHK előnyét, Bodó pedig 0–4-re alakította az állást. Ebből még Hadzinikolic faragott, de kényelmes háromgólos gergyói vezetéssel jöhetett a harmadik harmad.

A szünet előtt sajnos megsérült a hazaiak kapusa, Jarvinent hordágyon vittek ki a csarnokból.

Az 1–4-nél már egyik csapat sem számított változásra, amikor pedig Trancā is betalált, gyakorlatilag csak az volt a kérdés, hogy mennyivel nyer a GYHK.

1–6 lett a vége, Kozma góljának köszönhetően. A Gyergyói Hoki Klub 3:0-ra vezet, pénteken lezárhatja a negyeddöntős párharcot.

Jégkorong Erste Liga rájátszás harmadik mérkőzés:

Dunaújvárosi Acélbikák–Gyergyói Hoki Klub 1–6 (0–2, 1–2, 0–2).
Gólszerzők: Ödman Hadzinikolic (37. perc), illetve Vincze Péter (13.), Sébastien Sylvestre (17,. 21.), Chris Bodó (24.), Daniel Trancā (47.), Kozma Zsolt (60.).
Kapura lövések: 25–46.
Kiállítás percek: 6–6.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.