Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A második meccsen is kikapott a Sapientia hokicsapata a Steauától

Dobos László 2023. november 30., 10:56 utolsó módosítás: 2023. november 30., 13:14

A Steaua elleni második kupameccsén is vereséget szenvedett a Sapientia U23 csapata. A jégkorong Román Kupa csoportkörében ezzel a győzelemmel a bukarestiek az élre álltak csoportjukban.

A második meccsen is kikapott a Sapientia hokicsapata a Steauától
Megnehezítették a fővárosiak dolgát az egyetemisták. Korábbi felvétel Fotó: Pinti Attila

Két csoportban lépnek jégre a romániai hokicsapatok a Román Kupa csoportkörében, az elsőben a három erdélyi Erste Ligás csapat, a másik csoportban pedig a további öt együttes harcol a legjobb négy közé jutásért.

Szerdán este Csíkkarcfalván, a Felcsíki Műjégpályán a Sapientia U23 a Bukaresti Steauát fogadta, és bár végig szoros volt a mérkőzés a székelyföldi egyetemisták együttese nem tudott pontot szerezni.

Jégkorong Román Kupa, 2. csoport:

Sapientia U23–Bukaresti Steaua 3–5 (1–2, 2–2, 0–1).
Gólszerzők Makszim Ascsulov, Viktor Szolokin és Both Péter, illetve Jakub Matai, Danyil Martinov, Andrei Mihnyov, Robert Timaru és Adrian Irimia.

A csoport korábbi mérkőzésein: Háromszéki Ágyúsok–Galaci CSM 1–2 és 4–3; Galaci CSM–Bukaresti Steaua 9–6; Steaua–Ágyúsok 4–2; Háromszéki Ágyúsok–Sapientia 4–1 és 3–2 (büntetőlövésekkel), valamint Steaua–Sapientia 7–2.

A jégkorong Román Kupa 1. csoportjában a három erdélyi Erste-ligás csapat szerepel. Az eddigi eredmények: Gyergyói HK–Csíkszeredai Sportklub 6–3 és 7–1; Brassói Corona–Csíkszeredai Sportklub 3–2 és 3–5, illetve Gyergyói HK–Brassói Corona 3–4.

A csoportokból az első két-két együttes jut tovább.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.