Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A GYHK edzője az egy ponttal nem, de a csapata játékával elégedett

Gergely Imre 2023. február 04., 10:50

Ötször is eltalálták a kapuvasat a piros-fehérek a DAB elleni péntek esti mérkőzésen, a helyzetekért megdolgoztak a játékosok, de a kapuvasakért nem jár gól és pont. Erre is rámutatott a meccs után Szilassy Zoltán a GYHK vezetőedzője.

A GYHK edzője az egy ponttal nem, de a csapata játékával elégedett
A lefújást követően értékelt a tréner Fotó: Szász Adorján, GYHK

„Jó teljesítményt nyújtottak a fiúk, sajnos nem találtunk be harmadszor, dominálni is tudtunk, de sajnos nem jött az újabb gól, van ilyen a hokiban. Ügyes volt a kapus az ellenfélnél, munkás gólokat lőttünk, abból kellett volna még egy. A kapott ponttal nem vagyunk elégedettek, a teljesítménnyel viszont maximálisan, meg is dicsértük a srácokat” – fogalmazott Szilassy.

A Gyergyói Hoki Klub edzője és három játékosa, most elutazik a magyar válogatotthoz, amely Olaszországban szerepel felkészülési tornán. A többiek, fiatalokkal kiegészítve kedden és szerdán Galacon játszanak, majd a Sportul és végül a Steaua ellen tudják le a maradék romániai bajnokikat. Ezeken a legfontosabb, hogy senki se sérüljön meg – mondta el az edző.

A másik tréner, Niko Eronen, a DAB vezetőedzője így értékelt: „A Gyergyó nagyon jól ment ebben a szezonban, szeretünk a hasonlóan jól szervezett csapatok ellen játszani. Ma néhány játékosunkat pihentettük, látni szerettük volna, hogy miként teljesítenek a többiek. Igyekeztünk a legfontosabb dolgokra koncentrálni, és a kapusunkra is szükségünk volt, Juho (Jarvinen) pedig szintén jó teljesítményt nyújtott, aminek örülök. Nagyon fontos, hogy jól zártuk az alapszakaszt, olyan eredmény, amire építhetünk a továbbiakban. Haza tudunk vinni valamit erről a túráról, és boldogok vagyunk emiatt”.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.