Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Székely csapatok küzdhetnek a Román Kupáért

Dobos László 2021. március 28., 20:26 utolsó módosítás: 2021. március 28., 20:28

Mindkét székelyföldi együttes sikerrel vette a teremlabdarúgó Román Kupa első napját. Vasárnap délután FK Székelyudvarhely, este pedig a Csíkszeredai Imperial Wet nyerte meg elődöntőjét, így hétfőn a két székelyföldi csapat harcolhat a serlegért.

Székely csapatok küzdhetnek a Román Kupáért
A bajnokság után a kupasorozatban is döntős a csíki futsalcsapat Fotó: Pinti Attila

A székelyudvarhelyi sportcsarnokban zajló buboréktorna második elődöntőjében, az Csíkszeredai Imperial Wet–Luceafărul Buzău találkozó első félidejében szoros eredményt jegyeztek, meglepetésre a bodzavásáriak szerzeték meg a vezetést, de a csíkiak fordítottak, és szünetben 2–1-re vezettek.

A második játékrészben kitűnt, hogy Cosmin Gherman együttese a tapasztaltabb és a jobb játékerőt képviselő együttes, a csíkiak magabiztos játékkal, négy gól különbséggel múlták felül Buzău gárdáját.

Összejött tehát a csíki szakvezető óhaja, két székelyföldi csapat játszhat a futsalosok Román Kupájáért.

Teremlabdarúgó Román Kupa, elődöntő:
Csíkszeredai Imperial Wet–Luceafărul Buzău 5–1 (2–1)
Gólszerzők: Cristian Matei (12. és 24. perc), Leonardo dos Santos (14.), Küsmödi Tamás (29.) és Tifán Tamás (32.), illetve Gabriel Bobe (4.)
Imperial Wet: Farkas Attila – Andrian Lașcu, Mario Duque Velasco, Stojan Milovac, Bogdan Covaci. Cserék: Alin Robert Cârdei (kapus), Biró Attila, Iszlai Richárd, Cristian Matei, Adrian Pânzaru, Tifán Tamás, Küsmödi Tamás, Leonardo dos Santos, Bíró Zsolt. Vezetőedző: Cosmin Gherman.

Korábban, a másik elődöntőben:
Futsal Klub Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo 3–2 (0–2)

Az FK Székelyudvarhely–Csíkszeredai Imperial Wet kupadöntő hétfőn 16 órakor kezdődik és a Pro X tévéadó élőben közvetíti.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.