Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sokba kerültek a védelmi hibák, lecsúszott a döntőről a Sepsi-SIC

Sebestyén Ervin 2024. április 02., 18:38 utolsó módosítás: 2024. április 02., 18:43

Nem lesz ott a teremlabdarúgó Román Kupa döntőjében a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC együttese, miután kedden kora délután vereséget szenvedett a Dévai CSM ellen. A védelmi hibákat könyörtelenül kihasználta a háromszékiek ellenlábasa.

Sokba kerültek a védelmi hibák, lecsúszott a döntőről a Sepsi-SIC
Nagyot küzdöttek, de nem jött össze a bravúr a sepsiszentgyörgyieknek. Korábbi felvétel Fotó: Miska Brigitta

Temesváron csapott össze a két együttes kedden délután a Román Kupa négyes döntőjében. Egyik fél sem akart felesleges kockázatot vállalni, az első percekben leginkább távoli lövésekkel próbálkoztak. Látszott, hogy mindkét csapat felkészült a másikból, ismerték egymás taktikai húzásait, nem nagyon találtak fogást egymáson.

Már úgy tűnt, hogy döntetlennel és gól nélkül vonulnak pihenőre a felek, amikor egy szabadrúgás kombinációnál figyelmetlen volt a háromszéki védelem, és közvetlenül a szünet előtt gólt kapott (1–0).

A fordulást követően több területet hagyott a dévai együttes a zöld-fehéreknek, akik többször is veszélyesek voltak a kapura, viszont a gól továbbra sem jött, ráadásul az ellenfelük nagyon jól kontrázott, többször is sikerült ígéretes lehetőséget kidolgozni. Egy ilyen szituációban kellett mentsen a gólvonalról Mánya Szabolcs a második játékrész elején.

Tíz perccel a vége előtt ígéretes labdaszerzést követően meglódult a Sepsi-SIC, viszont a sarokkal leadott passz nem talált célba, sőt, az ebből indított kontrát könyörtelenül bevágta a Dévai CSM, ezzel már kettővel ment.

A hajrában kapuslehozatallal is próbálkozott a sepsiszentgyörgyi csapat, ennek pedig újabb két kapott gól lett az eredménye (4–0).

A legvégén ugyan összejött a szépítés Szőcs László révén és Veress a kapufát találta el, de összességében 4–1-es vereséget a Sepsi-SIC. Tisztesen helytállt a sorozatban, de nem sikerült a fináléba jutnia.

Teremlabdarúgó Román Kupa, négyes döntő, elődöntő:

Dévai CSM–Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC 4–1 (1–0).

Gólszerzők: Simic, Dobre, Valadares, Voin, illetve Szőcs.
Sepsi-SIC: Dospinescu – Czintos, Csog, Mathis, Mánya. Cserék: Gáll, Isac, Veress, Papp, Korodi, Szőcs, Bende.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.