Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megyei futsaldöntő lesz Csíkszentsimonban

Dobos László 2023. március 04., 11:38

Vasárnap rendezik meg Csíkszentsimonban a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság döntőjét. A vetélkedőn hat csapat vesz rész, a házigazdák együttese mellett a körzeti szakaszok továbbjutói lépnek pályára Alcsíkon.

Megyei futsaldöntő lesz Csíkszentsimonban
Utolsóként Homoródalmás jutott a megyei futsaldöntőbe, pénteken az udvarhelyszéki fináléban háromgólos hátrányból állt fel Fotó: Facebook/Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület

A csíkszéki szakaszt Balánbányán rendezték, ahonnan a Balánbányai Bányász, a Csíkszentkirályi Borsáros és a Csícsói Ezüstfenyő együttese jutott tovább. A gyergyószéki csoportból Gyergyószentmikósi Inter II. csapata jutott tovább, az udvarhelyszéki körzetből pedig a Homoródalmási Homoród gárdája, amely három gól különbséggel 6–3-ra győzött a Székelyudvarhelyi UH csapata ellen.

A megyei döntőt vasárnap 9 és 18 órától rendezik a csíkszentsimoni sportcsarnokban. A mérkőzések 2x20 percesek, és érvényesek a futsal szabályai – tudtuk meg Papp Leventétől, a HMLE csíkszéki titkárától.

Az A jelű csoportba a házigazda Csíkszentsimon csapata mellé a Csicsó és a Homoródalmás együttese került, míg a B csoportban a Balánbánya, a Gyergyói Inter II. és a Csíkszentkirály gárdája harcol a döntőbe jutásért.

A program
9 órától Csíkszentsimon–Csicsó
9.50-től Balánbánya–Inter Gyergyó II.
10.40-től Homoródalmás–Szentsimon
11.30-tól Szentkirály–Balánbánya
12.20-tól Csicsó–Almás
13.10-től Inter Gyergyó II.–Szentkirály
14 órától helyosztó, az 5. helyért
Az elődöntőket a tervek szerint 14.50 és 15.40 órától rendezik, a kis- és nagydöntőt pedig 16.30-tól és 17.20-tól.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.