Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kiélezett csata után bajnok a Galaci United

Sebestyén Ervin 2022. május 10., 21:26 utolsó módosítás: 2022. május 10., 21:32

Szoros meccset játszott egymással a Galaci United és a Dévai Autobergamo a teremlabdarúgó 1. Liga döntőjének negyedik meccsén. Nem lesz szükség az ötödik mérkőzésre, eldőlt a bajnoki cím sorsa, a galaciak először értek révbe.

Kiélezett csata után bajnok a Galaci United
Története során az első aranyérmét szerezte meg a Galaci United, a sikerből oroszlánrészt vállalt a honosított Daniel Araujo Fotó: FRF.ro

Kedd este negyedszer találkozott a két fél a fináléban, amely során érezhető volt, hogy akár a végső győztes kiléte is eldőlhet, a csapatok elővigyázatosan és megfontoltan kezdtek. Az első játékrész végén 1–1-re álltak a felek, teljesen nyitott volt még a mérkőzés végkimenetele.

A második félidő elején korán átvette a vezetést a vendégcsapat, azonban nem kellett sokat várni a galaciak egyenlítésére sem, ráadásul a hazaiak folyamatosan nyomás alatt tartották a dévai kaput. Kétszer is a kapufán csattant a labda, majd a harmadik helyzetet sikerült gólra váltaniuk, így kilenc perccel a vége előtt 3–2-re vezettek a hazaiak.

A hajrában újra eredményesek voltak a galaciak, amire szinte azonnal válaszoltak a vendégek, ezért az utolsó pillanatig lehetett izgulni, de újabb találat nem született, maradt a 4–3-as eredmény. Ezzel megszerezték a döntőbeli harmadik győzelmüket, összesítésben 3–1-re nyerték a finálét.

A Galaci United története során az első aranyérmét gyűjtötte be, korábban mindössze egy megállapított bajnoki címük volt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, döntő, negyedik mérkőzés

Galaci United–Dévai Autobergamo 4–3 (1–1)

A döntőt Galac nyerte, 3–1-es összesítéssel.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.