Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Csíkszeredai Imperal Wet a Bajnokok Ligájában és az 1. Ligában sem indul

Dobos László 2021. július 11., 14:21 utolsó módosítás: 2021. július 11., 14:32

A következő idényben egyetlen versenysorozatban sem indul az Imperial Wet teremlabdarúgó-együttese. A címvédő csíki csapat visszalépését a szakszövetség tette közzé hivatalos honlapján.

A Csíkszeredai Imperal Wet a Bajnokok Ligájában és az 1. Ligában sem indul
Az utolsó csapaterősítések egyike. Lezárulóban egy korszak? Fotó: Pinti Attila

Minden versenysorozatból visszalépett a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-együttese. A hírt a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) tette közzé.

Az FRF sürgősségi bizottsága a székelyföldi klub július 8-án iktatott átirata alapján hozta meg hétvégén azt a döntést, hogy a futsal BL-ben Romániát a csíki együttes helyett az ezüstérmes Galaci United képviselje.

A szövetség közleménye szerint a csíki klub átiratában azt jelezte, hogy egyetlen romániai versenysorozatban sem indul a következő szezonban.

Cosmin Gherman edző, aki a 2020–2021-es szezonban bajnoki címig vezette az Imperial Wet együttesét, szomorúan olvasta a hírt, de nem tudott érdemben nyilatkozni, mert neki a szerződése a nyáron lejárt.

A csíki futsalcsapat visszalépésével szinte egy időben jelentették be különböző források, hogy az Imperial Wet négy játékosa más csapatnál folytatja: Bíró Attila a Kecskeméthez, Bogdan Covaci, Iszlay Richárd és Küsmödi Tamás pedig a Dévához igazolt.

Hetekkel ezelőtt már több forrásból is hallani lehetett, hogy az országos sikereket elért csíkszeredai teremlabdarúgó-csapat tulajdonosa nem folytatja az alakulat támogatását.

Akkori megkeresésünkre a klub vezetősége még cáfolta a híresztelést, mostanra azonban világossá vált, hogy valóban lehet alapja a szóbeszédnek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
2 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.