Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Második helyen végzett a magyar futsalválogatott a horvátországi tornán

Sebestyén Ervin 2022. június 20., 16:14 utolsó módosítás: 2022. június 20., 16:50

Felkészülési tornán vett részt a magyar futsalválogatott Horvátországban, ahol találkoztak a bosnyákokkal, montenegróiakkal, lengyelekkel és a házigazdákkal. Magyarország keretében ott volt Bíró Attila is, az FK Udvarhely korábbi játékosa.

Második helyen végzett a magyar futsalválogatott a horvátországi tornán
Bíró Attila is fontos szerepet játszott a magyar futsallválogatott menetelésében Horvátországban Fotó: Facebook/Fustal Week

Az első játéknapon Montenegró legjobbjaival mérték össze erejüket. Az első félidőben már látszott a magyar fölény, ami a fordulást követően gólokban is megmutatkozott, végül 5–1-es győzelemmel indítottak a tornán.

A második összecsapásuk Lengyelországgal szemben volt, akik sokkal erősebbnek bizonyultak, mint az első ellenfelük. A lengyelek kapuját bevette Bíró Attila is, összességében pedig 5–3-ra győzött a magyar válogatott.

A házigazda horvátokkal 1–1-es döntetlent játszottak, míg a bosnyákok ellen szintén döntetlent értek el, 3–3-as eredménnyel zárult a két együttes találkozója.

A magyar válogatott két győzelemmel és két döntetlennel a második helyen zárta a viadalt, a torna gólkirályi címén Tatai József és Dróth Zoltán osztozott 4-4 találattal.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.