Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Futsalcsapatok küzdenek meg a Hargita megyei címért

Józsa Csongor 2023. február 14., 10:40

Három torna követően jön a döntő a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokságban. A tavalyi bajnok nem indul, lesz új klub is a mezőnyben.

Futsalcsapatok küzdenek meg a Hargita megyei címért
Az Imperial Wet nem lesz ott a rajtnál Fotó: Pinti Attila

A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) idén is kiírta a teremlabdarúgó-bajnokság megyei szakaszát. A nevezési határidő lezárult, a szervezők úgy döntöttek, hogy három zónában rendezik meg az első kört, öt együttes bejut a döntő tornára.

A sort Csík körzet nyitja, február 18-án, szombaton Balánbányán hat gárda küzd meg. A házigazda Bányász két csapata mellett a Csíkszentgyörgyi Fiság, a Csíkszentkirályi Borsáros, a Csíkszentsimoni SK és a Csícsói Ezüstfenyő méri össze erejét. Innen az első három helyezett marad talpon.

Ezt követi február 26-án a borszéki torna. Egy új klub, a helyi Phoenix lesz a hazai együttes, ide még a Gyergyóremetei Kereszthegy II. és a Gyergyószentmikósi Inter II. gárdai érkeznek. A győztes jut tovább.

Udvarhelyszékről az Udvarhelyi UH SE és a Homoródalmási Homorod nevezett, ők egy találkozón döntik el, hogy melyikük lesz ott a végelszámolásnál.

A HMLE a tervek szerint március 4-5-én rendezi a döntő tornát, ahol öt együttes küzd meg a bajnoki címért.

A tavalyi kiírást a Csíkszeredai Imperial Wet nyerte meg – ők ebben az idényben nem indulnak el a bajnokságban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.