Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Elindult a benevezés a Hargita megyei futsalbajnokságra

Székely Sport 2023. január 04., 14:02

A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) idén is megszervezi a megyei teremlabdarúgó-bajnokságot. A pontvadászat februárban zajlik, tornarendszerben, földrajzi elhelyezkedés és a csapatok számától függően.

Elindult a benevezés a Hargita megyei futsalbajnokságra
A tavalyi kiírást a Csíkszeredai Imperial Wet nyerte Fotó: Pinti Attila

Az egyes tornák legjobbjai a bajnokságot záró nagydöntőben mérkőznek meg egymással, a győztes pedig Hargita megye futsalbajnoki címét szerzi meg. A bajnokságban részt vehetnek a megyei bajnokságban szereplő csapatok a már meglévő, érvényes leigazolásokkal, de új együttesek jelentkezését is várják. A beiratkozási díj 100 lej.

„Az új csapatok az alakuláshoz szükséges információkat megtalálják a www.frf-ajf.ro/harghita honlapon. Azon klubok, melyek felajánlják, hogy megszerveznek egy tornát, mentesülnek a beiratkozás díjától. A résztvevő csapatoknak a tornák során 35 lejt kell fizetniük mérkőzésenként, ami fedezi a játékvezető és a megfigyelő díját. Azok a nagypályás játékosok, melyeknek csapatai nem indultak a futsalbajnokságban, eligazolhatnak más csapathoz is, de egy új futsalleigazolást kell készíttetni, amely csak a teremtornákra érvényes” – közölték a szervezők.

A mérkőzések a teremlabdarúgás szabályai szerint zajlanak, kivételt képez a játékidő (2x20 perc futóidő), mely csak az utolsó két percében lesz megállítva, ha a játék áll. A beiratkozási kéréseket megtalálják a HMLE oldalán.

Érdeklődni és beiratkozni január 18-ig lehet, Bálint Attilánál, a HMLE futsal-szakbizottság vezetőjénél, telefonszám: 0742 485 079.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.