Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egy marosvásárhelyi találatra nyolccal válaszolt az FK Székelyudvarhely

Józsa Csongor 2024. április 23., 18:01

A pihenő után minden megváltozott, lényegében csak egy csapat volt a pályán a teremlabdarúgó U19-es bajnokság Elite Ligájának zárófordulójában. Kialakult a négyes döntő mezőnye.

Egy marosvásárhelyi találatra nyolccal válaszolt az FK Székelyudvarhely
A pihenő után minden az FK Székelyudvarhely szája íze szerint alakult Fotó: László Ildikó

Kedden délután az FK Székelyudvarhely a Marosvásárhelyi VSK-t látta vendégül a városi sportcsarnokban az ifjúsági futsalbajnokság Elite Ligájának utolsó csoportmeccsén. Nagy volt a tét, aki nyer, az a Kolozsvári Clujana mellett bejut a négyes döntőbe.

Ennek megfelelően az találkozó elején mindkét gárda idegesen kezdett, sok szabálytalanságot követtek el, gyorsan kigyűlt a csapathibájuk. Nem csoda, hogy az első találat egy kisbüntetőből született, ezt Bokor Barna értékesített a 14. percben.

Fotó: László Ildikó

Nem törte meg ez a címvédő hazaiakat, még a szünetig megfordították az állást (2–1).

A pihenőt követően gyorsan jött az újabb FK-gól, a hátrány ledolgozása érdekében pedig kockáztatnia kellett a vendégeknek. Mezőnyjátékosra cserélték kapusukat, de a húzás nem jött be, újabb találatokat szerzett ellenfelük.

Végül nagyon sima, 8–1-es székelyudvarhelyi győzelem született, ami azt jelenti, ők jutottak be a május 11-12. közötti Final 4-ba.

A másik csoportból a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC és az FC Piatra Neamț jutott a bajnokság utolsó szakaszába.

Fotó: László Ildikó

Teremlabdarúgó U19-es Elite Liga, 2-es csoport, 6. forduló:

Futsal Klub Székelyudvarhely–Marosvásárhelyi VSK 8–1 (2–1).
Gólszerzők: Popovics Erik 4, Boga Bence 2, Rácz Dávid, Bálint Patrik, illetve Bokor Barna.

FK: Szabó Ervin, Popovics Erik, Kis Csaba, Bálint Patrik, Boga Bence. Játszott még: Szász Kálmán, Jakab Tamás, Csíki Hunor, Fazakas Zalán, László Szabolcs, Boér Ákos, Rácz Dávid, Lőrincz Zsolt. Edző: Jakab Zoltán.
VSK: Laurențiu Săbăduș, Varga Eduțrd, Buturcă Zsolt, Bokor Barna, Láposi Norbert. Játszott még: Raul Curticăpean, Márton Márk, Dobál nándor, Adrian Dan, Láposi Adrián, Darius Tudoran, Sándor Dániel, Csepán Róbert, Vasile Puia. Edző: Kacsó Endre.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.