Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Négyes döntőre készül a Kézdivásárhelyi SE futsalcsapata

Gergely Imre 2022. március 29., 14:08 utolsó módosítás: 2022. március 29., 14:11

Kézdivásárhely játszhat a feljutásért a futsal második liga székely csoportkörének első helyezettjeként. Gyergyóremete, Gyergyószentmiklós és Korond, illetve a nyugati csoportban Marosvásárhely szezonja is lezárult.

Négyes döntőre készül a Kézdivásárhelyi SE futsalcsapata
Képünk illusztráció Fotó: László Ildikó

Az idei szezonban is földrajzi szempontok szerint osztották be csoportokba a másodosztály mezőnyét, ahonnan az első helyezettek juthattak tovább a négyes döntőbe, ahová negyedikként az első liga 7. helyezettje, a Kolozsvári Clujana kerül még be, és ahonnan a két legjobb jut fel az élvonalba.

A lényegi kérdések a középső csoportban már korábban eldőltek, a Kézdivásárhelyi SE a 12 meccséből 11-et megnyert és mindössze egy mérkőzésen játszott döntetlent, magabiztosan végzett az élen.

Az utolsó fordulóban a Korondi Junior 2017 vendégeként 15–6-ra nyert a KSE, míg a csoport másik mérkőzésén, a két gyergyószéki együttes, a Gyergyószentmiklósi Inter Gyergyó és a Gyergyóremetei Kereszthegy összecsapásán a vendég remeteiek győztek 9–3-ra.

A nyugati csoportból a Dévai West jutott tovább, száz százalékos mérleggel, 12 győzelemmel, míg a Marosvásárhelyi VSK a negyedik helyen zárta a szezont. Keleten, vagyis a moldvai csoportban a Ceahlăul Piatra Neamț az utolsó fordulóban biztosította be a csoportgyőzelmet, a rivális Mausoleul Mărăşeşti legyőzésével.

A négyes döntőt Kézdivásárhely rendezi meg most hétvégén, április 1. és 3. között.

Teremlabdarúgó 2. Liga, székely csoport, 12. forduló:

Korondi Junior 2017–Kézdivásárhelyi SE 6–15 (1–5).
Gólszerzők: László Csaba 3, Máthé Szabolcs, Fábián János, Sándor Tamás, illetve Péter Ákos 4, Gáll Attila 3, Szőcs László 3, Pakucs Norbert 2, Dobozi Krisztián 2, Fábián Róbert.

Gyergyószentmiklósi inter Gyergyó–Gyergyóremetei kereszthegy 3–9 (0–3).
Gólszerzők: Berecz Norbert 2, Len Kristóf, illetve Puskás Áron 3, Dobri Norbert 2, Porea Alex 2, Doltea Cătălin, Bernád Balázs (öngól).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.