Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Balánbányán kezdődik a Hargita megyei futsalbajnokság

Dobos László 2024. február 20., 10:38

A csíki- és a gyergyói körzetből benevezett csapatok balánbányai tornájával veszi kezdetét február utolsó hétvégéjén 2024-es Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság. A döntőt Csíkszentsimonban rendezik, március elején.

Balánbányán kezdődik a Hargita megyei futsalbajnokság
A megyei döntőbe jutásért zajlanak a küzdelmek. Archív Fotó: Pinti Attila

Tíz csapat nevezett a 2023–2024-es Hargita megyei futsalbajnokságba: két együttes a Gyergyói medencéből, négy-négy csapat pedig Csík- és Udvarhelyszéket képviseli.

A benevezett csapatok névsora: Székelyudvarhelyi IPSE, Székelyudvarhelyi UH, Betfalva, Homoródalmás, Gyergyóremete U19, Inter Gyergyó U19, Csicsó, Gyimesközéplok, Csíkszentsimon és Balánbánya.

Bálint Attila, a Hargita Megyei Labdarúgó-egyesület (HMLE, AJF) vezetőségi tagja felel a kispályás futballért, a megyei futsalbajnokságért. Tőle megtudtuk, hogy a csíki és a gyergyószéki csapatok számára szombaton, február 24-én rendeznek teremtornát.

A balánbányai vetélkedőn az egyik csoportban a hazai alakulat a gyergyóremetei és a gyimesközéploki csapat ellen játszik, a másikban pedig a Csicsó, az Inter Gyergyó U19 és a Csíkszentkirály lép majd pályára. A csoportmérkőzések szombaton reggel 9 órakor kezdődnek, az elődöntőket 14 órára tervezték, a helyosztókat pedig 15.40-re.

Az udvarhelyszéki csoport mérkőzéseinek időpontjáról és helyszínéről még zajlanak az egyeztetések.

A hatcsapatos megyei döntőt március 2-án rendezik a csíkszentsimoni sportcsarnokban. Ezen, a házigazda Csíkszentsimon csapata mellett a balánbányai torna első három helyezettje, illetve két udvarhelyszéki együttes vesz majd részt – ismertette Bálint Attila.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.