Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az FK Udvarhely és a KSE fiataljai is hozzájárultak az U19-es futsalválogatott páros győzelméhez

Székely Sport 2022. január 19., 17:37 utolsó módosítás: 2022. január 19., 17:41

A Robert Lupu szövetségi kapitány által irányított U19-es korosztályú román teremlabdarúgó-válogatott kedden és szerdán két felkészülési mérkőzést játszott Vaslui-ban Moldovával, mindkétszer a házigazdák győztek.

Az FK Udvarhely és a KSE fiataljai is hozzájárultak az U19-es futsalválogatott páros győzelméhez
Sikeres volt a felkészülés a közelgő Eb-selejtezőkre Fotó: FRF

Az első találkozón Románia 5–0-ra nyert, a gólokból kettőt a csapatkapitányi karszalagot is viselő Kerestély József, az FK Székelyudvarhely fiatal játékosa szerzett. Szintén duplázott a Simándi Sólymok futsalosa, Narcis Jurj, egy találatot pedig a Kézdivásárhelyi SE képviselője, Bardócz Norbert szerzett.
A második összecsapáson a román csapat 3–0-ra győzött, Bardócz ezúttal is betalált, de az udvarhelyiek másik játékosa, Csog János Csongor is eredményes volt, a harmadik gólt pedig a Temesvári CFR teremlabdarúgója, Alexandru Trif jegyezte.

A román válogatott az idei U19-es Európa-bajnokság selejtezőjére készül, márciusban házigazdája lesz az 5-ös csoport küzdelmeinek, amelyben Oroszországgal, Szlovákiával és Grúziával mérkőzik meg. A csoportból csak az első helyezett kvalifikálja magát a kontinenstornára, amelynek szeptember 3. és 10. között a spanyolországi Jaén városa ad otthont.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.