Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az egyik székelyföldi ificsapat lemarad a négyes döntőről

Józsa Csongor 2024. április 23., 11:42

A címvédő FK Székelyudvarhely és a kupagyőztes Marosvásárhelyi VSK néz farkasszemet a teremlabdarúgó U19-es Elite Liga utolsó csoportmeccsén. A Sepsi-SIC már ott van az utolsó felvonásban.

Az egyik székelyföldi ificsapat lemarad a négyes döntőről
Jobb helyzetből várja a Marosvásárhelyi VSK a futsalcsatát, de az FK Székelyudvarhely játszik hazai környezetben Fotó: László Ildikó

A hatodik, vagyis az utolsó játéknapot rendezik a teremlabdarúgó U19-es Elite Liga csoportkörében. A 2-es csoportban igazi ki-ki meccset játszanak, kedden 15 óra 15 perctől a városi sportcsarnokban a Futsal Klub Székelyudvarhely a Marosvásárhelyi VSK-t látja vendégül.

Igazi tétmérkőzés, mindkét gárda kilenc ponttal áll a tabellán, őket megelőzi – így már ott van a Final 4-ban – a Kolozsvári Clujana. A kincses város együttese mellett csak az egyikük juthat a bajnokság utolsó felvonásába.

Valamelyest a VSK van előnyben, hiszen az odavágók során 6–2-re legyőzte a címvédő FK-t. Utóbbiak csak győzelem esetén maradnak állva.

A két fél ebben az idényben a Román Kupa U19-es döntőjét játszotta, azt is a marosvásárhelyiek nyerték 4–0-ra.

Az 1-es csoportban már eldőlt a két továbbjutó sorsa, innen a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC és az FC Piatra Neamț készülhet a Final 4-ra.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.