Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Alakul a Hargita megyei futsal döntő mezőnye

Dobos László 2024. február 25., 11:50

A csíki és a gyergyói körzetből benevezett csapatok balánbányai tornájával vette kezdetét hétvégén a 2024-es Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság. A döntőt Csíkszentsimonban rendezik, március elején.

Alakul a Hargita megyei futsal döntő mezőnye
Galérianézet
Jelenet a balánbányai tornáról

Tíz csapat nevezett a 2023–2024-es Hargita megyei futsal-bajnokságba: két együttes a Gyergyói medencéből, négy-négy csapat pedig Csík- és Udvarhelyszéket képviseli. A benevezettek névsora: Székelyudvarhelyi IPSE, Székelyudvarhelyi UH, Betfalva, Homoródalmás, Gyergyóremete U19, Inter Gyergyó U19, Csicsó, Gyimesközéplok, Csíkszentsimon és Balánbánya.

A csíki és a gyergyószéki csapatok számára hétvégén rendeztek teremtornát. A balánbányai vetélkedőn az egyik csoportban a hazai alakulat a gyergyóremetei és a gyimesközéploki csapat ellen játszott, a másikban pedig a Csícsó, az Inter Gyergyó U19 és a Csíkszentkirály lépett pályára.

{P2}

A hatcsapatos megyei döntőt március 2-án rendezik a csíkszentsimoni sportcsarnokban. Ezen, a házigazda Csíkszentsimon csapata mellett a hétvégi torna első három – a Balánbánya, a Csíkszentkirály és az Inter Gyergyó II. csapata –, illetve két udvarhelyszéki együttes vehet részt.

Az udvarhelyszéki csoport mérkőzéseinek időpontjáról és helyszínéről még zajlanak az egyeztetések.

A hétvégi találkozók eredményei:

A csoport: Balánbányai Bányász–Gyergyóremetei Kereszthegy II. csapata 7–2, Kereszthegy II.–Gyimesközéploki Loki 4–0 és Balánbánya–Gyimesközéplok 12–1.
B csoport: Csicsói Ezüstfenyő–Inter Gyergyó II. csapata 3–4, Inter Gyergyó II.–Csíkszentkirályi Borsáros 0–3 és Csicsó–Csíkszentkirály1–3.
Elődöntők: Balánbányai Bányász–Inter Gyergyó II. csapata 4–1 és Csíkszentkirályi Borsáros–Gyergyóremetei Kereszthegy II. csapata 4–1.
A 3. helyért: Inter Gyergyó II. csapata –Remetei Kereszthegy II. csapata 3–1.
A döntőben Balánbányai Bányász–Csíkszentkirályi Borsáros 7–1.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.