Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A szünetig jól bírta a futsalválogatott

Józsa Csongor 2023. augusztus 10., 12:45

Két felkészülési jellegű mérkőzést játszott a székelyföldiekkel teletűzdelt romániai teremlabdarúgó-válogatott. Érződött, hogy sokan csak most kezdték el az idényre való ráhangolódást.

A szünetig jól bírta a futsalválogatott
Hadnagy István, Mánya Szabolcs és Iszlai Richárd, három székelyföldi játékos egyszerre a pályán Fotó: Facebook/Équipe du Maroc

A marokkói szövetség meghívásának tett eleget a Kacsó Endre által irányított romániai teremlabdarúgó-válogatott. A keretbe négy székelyföldi játékos kapott meghívást: Bálint Andor, Iszlai Richárd, Hadnagy István (mindhárman FK Székelyudvarhely) és Mánya Szabolcs (Sepsi-SIC).

A hétfői és a szerdai összecsapások forgatókönyve is hasonlóan alakult. A vezetést a vendégek szerezték meg – az első mérkőzésen vezettek is a szünetben –, aztán a második felvonásban fordított Marokkó, az eredmények tekintetében pedig nagyon simán nyert.

7–2 és 6–1 volt a lefújáskor, a vendégek találatait honosított Daniel Araujo (2) és André Sasse jegyezték. Mindkét mérkőzésen pályára léptek a székelyföldi teremlabdarúgók.

A romániai válogatott vb-selejtezőre hangol, az Elite körben az ellenfelei Kazahsztán, Azerbajdzsán és Hollandia lesznek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.