Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A sorsolásnál eddig szerencséje volt, most nehéz ellenfelet kapott a Sepsi-SIC

Sebestyén Ervin 2024. március 11., 12:45 utolsó módosítás: 2024. március 11., 13:51

Április elején Temesváron rendezik a teremlabdarúgó Román Kupa négyes döntőjét, hétfőn délelőtt pedig kisorsolták a párosításokat. A Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC az egyik legnehezebb ellenlábast kapta az elődöntőben.

A sorsolásnál eddig szerencséje volt, most nehéz ellenfelet kapott a Sepsi-SIC
Nem lesz könnyű dolga a háromszéki csapatnak Fotó: Miska Brigitta

Nem lesz egyszerű dolga a háromszéki gárdának, ellenlábasa a harmadik helyen végzett az 1. Liga alapszakaszában, a bajnokságban pedig kétszer találkoztak a Dévai CSM-mel, mindkétszer kikapott a Sepsi-SIC. Ennek ellenére nem reménytelen a helyzet, ugyanis mindkét alkalommal sikerült szoros meccset vívni ellenük: előbb 2–0, majd 3–2 lett az eredmény.

„Eddig szerencsénk volt a sorsolásnál, most viszont a pályán kell tennünk érte. Kemény ellenfelet kaptunk, azonban a fiúk készen állnak a játékra, van időnk még felkészülni a dévaiak ellen.

Nagyon jól tudjuk, hogy nem mi vagyunk a párharc esélyesei, viszont szeretnénk meglepetést okozni, és megmutatni mire vagyunk képesek”

– nyilatkozta a Székely Sportnak Mánya Szabolcs, a csapat edző-játékosa a sorsolást követően.

A szövetség tisztázta a dátumot: április másodikán és harmadikán rendezik a négyes döntőt Temesváron. A másik ágon a Mausoleul Mărășești, valamint a hazai Temesvári CFR csap majd össze.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.