Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A romániai bajnok a megyei pontvadászatba nevezett

Józsa Csongor 2022. február 15., 13:29

Lezárult a jelentkezés a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokságba. A Csíkszeredai Imperial Wet nyáron nem indult az élvonalban, most ott van az amatőrök mezőnyében.

A romániai bajnok a megyei pontvadászatba nevezett
Ez a fotó megmarad a történelemnek, bajnoki címet ünnepelt a csíkszeredai együttes Fotó: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) megkeresésünkre közzétette: lezárult a nevezési határidő, mint megtudtuk, összesen tíz együttes jelezte, hogy indul az idei teremlabdarúgó-bajnokságban.

A román pontvadászatot az elmúlt szezonban megnyerő, de később az indulástól visszalépett Csíkszeredai Imperial Wet is beküldte nevezését. Nyilván, nem azzal a kerettel lesznek ott a megmérettetésen, mint amelyik aranyérmet szerzett...

Két csoportba sorolja a HMLE a csapatokat, lesz egy gyergyó- és csíkszéki ötös, ahol a Balánbányai Bányász, a Gyergyószárhegyi Bástya, az említett Imperial Wet, valamint a gyergyóremetei és a gyergyószentmiklósi másodosztályos gárdák U19-es együttesei mérkőznek meg.

Az udvarhelyszéki csoportba a Székelykeresztúri Egyesülés, a Homoródalmási Homoród, a Zeteváraljai Küküllő Forrása, az Udvarhelyi UH SE és a Korondi Junior U19-es csapata szerepel majd.

A csoportmeccseket február végén rendezik, a két csoportgyőztes pedig ezt követően játssza a döntőt, így hirdetnek megyei futsalbajnokot.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.